Какви са ви впечатленията от JOM.de
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ha
Е то човека гледаше по каталог.... извади един дето имаше фарове за голф 2 ..... каза ми имаме само това цената е 230лв на бройка ... 

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хс
И аз това се зачудих като ми каза първо 230лв ... и си помислих .. ами те не са чак толкова по скъпи ... но после като се оточни: това е за един брой .. двата фара са ти 460лв, малко се позамислих как на бройка ... аз да не си купувам дискове примерно .. Ама то и беше без ейнджъл айс .... а аз искам голфа да ми е ангел
хаха

- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ha
Добре де .... нали като си ибереш продукта който искаш и като вече започнеш да попълваш формуляра с имената си и адрес и т.н. от долу се показва една цена която е с 10-15евро отгоре от тази на фаровете, примерно. Та не е ли това цената на доставката ???
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- longora
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sh
Интереси има много
brabus а колкото до цената от 230лв ... за мене тази цена е перфектна, но както ти казваш за 2 фара ... не за един както казаха от магазина 

- batetony67
- Контакти:
- Чудомир
- Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
- Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES
Ако има някой интерес да си поръча нещо от JOM, мога да ви предложа следното:
Вие давате пари на ръка на мой познат в БГ - отпадат ви разходи по превода.
Аз оттука поръчвам тва дето сте си го избрали, и го получавам на моя адрес в Германия, ако може се съберете повече хора, то може да си разделите транспорта до мен в Германия и после до БГ.
"после до Бг" значи или аз пускам един голям пакет до бг по пощата, или по някой ваш познат, които минава покрай мен и ги взима нещата, или аз ви ги карам с колата, ако не са кои знае колко обемни като се прибирам. последния вариант обаче изисква, ве нещата не ви трябват на секундата, ами може да почакате известно време. Може и нещо друго, просто предложете.
Единственто условие от моя страна е, че не мога да ви гарантирам за неща независещи от мене като пощи и прочие, освен това аз трябва да не съм вътрешно от цялата работа, сиреч неща като транспортни разходи, преводи на пари и квото друго се сетите са си за ваша сметка.
Ако някой има инетерес, казваите тука, въпроси и предложения може и на л.с. ако не са от интерес и за другите...
Вие давате пари на ръка на мой познат в БГ - отпадат ви разходи по превода.
Аз оттука поръчвам тва дето сте си го избрали, и го получавам на моя адрес в Германия, ако може се съберете повече хора, то може да си разделите транспорта до мен в Германия и после до БГ.
"после до Бг" значи или аз пускам един голям пакет до бг по пощата, или по някой ваш познат, които минава покрай мен и ги взима нещата, или аз ви ги карам с колата, ако не са кои знае колко обемни като се прибирам. последния вариант обаче изисква, ве нещата не ви трябват на секундата, ами може да почакате известно време. Може и нещо друго, просто предложете.
Единственто условие от моя страна е, че не мога да ви гарантирам за неща независещи от мене като пощи и прочие, освен това аз трябва да не съм вътрешно от цялата работа, сиреч неща като транспортни разходи, преводи на пари и квото друго се сетите са си за ваша сметка.
Ако някой има инетерес, казваите тука, въпроси и предложения може и на л.с. ако не са от интерес и за другите...
- batetony67
- Контакти:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”