Интересува ме, ако се спука картера в тротоар с бордюр какви други щети може да има по двигателя освен самия картер?
Интересува ме, защото като се ремонтира такова, да не се пропусне нещо важно, което майстора да не го знае..
мерси
Спукан Картер
- zloqq
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pas1.8mi написа:...Най-отдолу е маслената помпа!...
Това, кето е написал колегата е най-важното. Непременно да я погледне човека, който ти прави количката. Надявам се да минеш само със спукан картер и ново масло. Надявам се да си минал бавничко от там...но до колкото разбирам и ламарини ще правиш...или бъркам?
- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ами попринцип не карам много бързо.. да съм карал с 50 км/ч, но пак съм в нарушение защото там огран е 40
иначе бях около 1-1,5 м от стената и не успях да отрайграм
та затова питам какво по специфично може да се е повредило..
иначе има смачкан калник, броня .. мастака е кривнала.. фаровете и капака са здрави.. радиаторите също..
обе общо взето бордюра ми направи мизерията отдолу...

иначе бях около 1-1,5 м от стената и не успях да отрайграм

та затова питам какво по специфично може да се е повредило..
иначе има смачкан калник, броня .. мастака е кривнала.. фаровете и капака са здрави.. радиаторите също..
обе общо взето бордюра ми направи мизерията отдолу...
- patzo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
juve написа:аве ужас.. едвам го преживявам..
стига бе , и без това си търсиш нов двигател - еи сега е време да се поохарчиш за 2-3 литрова TDI балтияИ освен това нали ти си здрав ..защото в гробищата моделите коли за избор са равни на 0 ( колкото и грозно да звучи)..... така че не му мисли много....
да де, но по реда на гадостите, точно в момента ВЕЧЕ нямам тази възможност... иначе търсих, но не намерих ДВГ, остава вариянта ако приятеля ми намери нещо по германия читаво..
Върни се в “Дизелови агрегати”