Майстор брави/централно заключване
- cooperworks
- Автомобил:
- Двигател:
Майстор брави/централно заключване
Някой може ли да ми препоръча КАДЪРЕН такъв?
- cooperworks
- Автомобил:
- Двигател:
- cooperworks
- Автомобил:
- Двигател:
За нещастие проблемът не е един... Първият е повредена/изгоряла вследствие на корозия (тя пък вследствие на конденз) платка на вакуумната помпа, поради което централното заключване не работи. Както разбирам, проблемът е често срещан поради факта, че помпата е разположена на място, благоприятстващо появата на конденз.
Вторият проблем са повредени брави на дясната врата (не се отваря с ключ отвън, но го установих чак след повредата в централното
) и задния капак (взе да прави проблеми напоследък) - предполага се, че причината е нормално износване на механизмите.
Полото е 6N. Трябва ми нова помпа и майстор на брави.
Вторият проблем са повредени брави на дясната врата (не се отваря с ключ отвън, но го установих чак след повредата в централното

Полото е 6N. Трябва ми нова помпа и майстор на брави.
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
ВИКИ написа:Volkov написа:Па и кво поло е, защото на мойто имаше проблем с дясната врата не се отваряше добре(от вън), ама проблема се разреши!!!
Колега , къде е тази тема , че неможах да я намеря.При мен и двете врати ми правят номера особенно като застудее
Ми на мен мойто майсторче дето ми подържа количката оправи проблема!!! Не съм търсил такава тема!!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”