Колеги...онзи ден смених предни амортисьори,защото единият беше изпуснал.Взех на Bilstein по препоръка на продавача.До тук добре.Сложих аз новите амортисьори,купих и нови тампони горе в ботуша смених ги и тях...прашници шокови тампони-всичко.Пускам аз от крика и ми прави впечатление веднага,че колата е видимо по-ниска от преди
Почвам да се чеша...да се чудя какво става.Преди не беше така.Викам си-ще покрам малко така...ако ми проблеми тогава ще му мисля.Реално проблем сериозен няма.Колата е стабилна...спира си нормално...не съм чул или забелязал някакво странно поведение.НО...от време на време при голяма неравност по пътя чувам как гумата закача по някой от калниците...и е въпрос на време и случка да обърна някой калник.Какво да правя???Да сменям гуми ли?Нови амортисьори ли?Нещо да не би да съм направил като хората....Омекнали пружини...но колата не беше клекнала със старите амортисьори.Сменях също и кормилни накрайници външни и шарнирни болтове долу на носача...Минах стенд...Всичко както си пише по книгите...Карам с гуми 195/60/15 Но пак казвам,с предишните амортисьори го нямаше тоя проблем.Чудна работа....

Сложих пружини от голф 3 и всичко си дойде на мястото. 
Ако не си със спортно де. Аз сложих газови, точно 2 дни издържах и ги продадох..