Vento 1.8 Как се премахва (изключва) имобилайзера
Vento 1.8 Как се премахва (изключва) имобилайзера
Здравейте, колеги някой може ли да ми каже къде се намира имобилайзера на Vento 1.8 мотора и как се деактивира (изключва)?
- bahyr
- Автомобил: LEON ST
- Двигател: CXSA
Re: Vento 1.8 Как се премахва (изключва) имобилайзера
Чипът е в ключа, антената е около патрона а самата система наречена имобилайзер си е в компа на колата.
Трябва софтуерно да се направи от човек който разбира.
Трябва софтуерно да се направи от човек който разбира.
В ключа нямам чип отварял съм го няма нищо вътре! И с резервните ключове, който нямат никакви пластмаси по тях също въртя и паля. В момента от алармата е премахнат имобилайзера, но ми изгоря платката на алармата и като и сваля буксите и неможе да запали колата...
- vladovelin
- Автомобил: Golf3 GTI
- Двигател: 2E 1994
Имах аларма на голфа слагана в Италия.След като тя се повреди,алармаджийте я махнаха и за да работи двигареля, в буксата на алармата два зелени проводника ги свързаха и двигателя запали.Вече няколко години карам така и още не съм слагал нова.
Алармата е слагана в БГ, тази която е на автомобила.
- bahyr
- Автомобил: LEON ST
- Двигател: CXSA
Е това е друго вече.
Проследи кабелите от алармата накъде ходят, трябва да намериш релето на алармата и да възтановиш кабела който то прекъсва.
Проследи кабелите от алармата накъде ходят, трябва да намериш релето на алармата и да възтановиш кабела който то прекъсва.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Да.Проследяваш снопа с кабели на самата аларма и ще намериш реле или две кабелчета с които са ти прекъснали някой кабел от оригиналната инсталация.Възстановяваш ги и ще запали.
Другия вариант е да закараш колата при някой алрмаджия,който ще ти реши проблема за 5 мин
Другия вариант е да закараш колата при някой алрмаджия,който ще ти реши проблема за 5 мин

Благодаря колеги черния кабел (-) беше прекъснат и отиваше към платката на алармата с 2 други кабела. Разгпоих връзките и го вързах директно черния както си е бил заводски направен. :)
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”