И още един въпрос, какви са тези найлонови торби, някаква шумоизолация ли е? Еарбег ли е, какво е това? Викам си на акъла, бинго, торба с пари

betaserk написа:И аз ще проверя там тези дни, пробвах преди няколко месеца да видя дали се събира вода, но едната чистачка не иска да излезеПоръчах си скоба за лагери за да я изкарам и като дойде ще видя как е положението при мен. Дано да няма ръжди, че ще ми отвори работа. И на брат ми му беше текло от акумулатора и всичко беше ръждясало отдолу.
ant1ni написа:Днес проверих около комфорт модула и забелязах мокета леко мокричък...Прочетох из форума и стигнах до извода, че вероятно са дренажините изводи под акумулатора и сервото. Страшен филм колеги...те пълни с боклуци и кола мита преди 2 дни с ниво на водата до ЕКУ-то.
Проверявайте под акумулатора и сервото защото може да се случи нещо такова:
...
DoH_KuXoT написа:ant1ni написа:Днес проверих около комфорт модула и забелязах мокета леко мокричък...Прочетох из форума и стигнах до извода, че вероятно са дренажините изводи под акумулатора и сервото. Страшен филм колеги...те пълни с боклуци и кола мита преди 2 дни с ниво на водата до ЕКУ-то.
Проверявайте под акумулатора и сервото защото може да се случи нещо такова:
...
колега при теб е доста изпуснато положението, аз лично тази ламарина която е под акумулатора бих я изхвърли при първа възможност, след като си намериш да я замениш с читава разбира се. Останалите места почисти хубаво с шкурка и третирай с ръждопреобразувател, грундираш с филер на спрей, леко с водна шкурка и боя за да запечаташ, ползвай услугите на бояджия който си знае работата.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта