Заповядай!
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BE%D1%89%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD_%D0%B7%D0%B0_%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5_%D0%BD%D0%B0_%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B8%D1%8F%D1%82%D0%B0
Но съм сигурен, че си запознат най-малкото бегло с тези теории. Затова и смятам, че това, което си написал по-горе е наивно.
По темата - слушах реклама за Астра "с много екстри" за 25к.

Текущата промоция на Поло (и Голф) в Порше БГ
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Текущата промоция на Поло (и Голф) в Порше БГ
Не съм физик - тези теории според мен не са релевантни в случая.
http://www.carexpert.ru/compare.php?view=OneModel&modid[]=audi4-1994s18&modid[]=audi4-1994s21
Само за сравнение - това са каталожни данни (реалните със сигурност са с по 1-2 литра поне отгоре) от производител за еквивалентни А4 Б5 на предно 1.8 с и без турбина.
Извънградският разход е еднакъв, турбинираният мотор гори с 1.4 литра по-малко в града (мисля че няма смисъл да обсъждаме дали върви повече от атмосферката
).

http://www.carexpert.ru/compare.php?view=OneModel&modid[]=audi4-1994s18&modid[]=audi4-1994s21
Само за сравнение - това са каталожни данни (реалните със сигурност са с по 1-2 литра поне отгоре) от производител за еквивалентни А4 Б5 на предно 1.8 с и без турбина.
Извънградският разход е еднакъв, турбинираният мотор гори с 1.4 литра по-малко в града (мисля че няма смисъл да обсъждаме дали върви повече от атмосферката

-
- Автомобил:
- Двигател:
Хем не си физик, хем знаеш, че не са релевантни ...connor cane написа:Не съм физик - тези теории според мен не са релевантни в случая.
Сравняваш картофи с краставици - като вечния спор AFN vs ABF - безкраен и безполезен.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
myrshavija написа: По темата - слушах реклама за Астра "с много екстри" за 25к.
И то седан,което предполага по-голям обем на багажника,спрямо коментираните хечбеци.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Мисля след малко да слезна 5 етажа надолу... в Булвария, да ги видя тез хлопели. Логично да има мега оферта, от другия месец започва Астра К, модел създаден от бял лист. 

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
myrshavija написа:Хем не си физик, хем знаеш, че не са релевантни ...connor cane написа:Не съм физик - тези теории според мен не са релевантни в случая.
Сравняваш картофи с краставици - като вечния спор AFN vs ABF - безкраен и безполезен.
Напротив - сравнявам 100% релевантни коли и бензинови мотори - разлика само в турбината.
Всичко си пише 1:1.
АФН е турбо дизел, АБФ е атмосферен бензин двувалка - спри с глупостите, моля те.

Няма смисъл да го играеш спец, при положение, че си нямаш идея.

Моля пак да ми се позволи да сравня дизелова астра от посочения към момента последен модел (131 кс) с дизелов и30 (115 кс) - пак от опит.
Хюндая е напред откъм материални и комфорт - и то доста. Пластмасите на астрата са доста евтини, ръчната спирачка имаш чувството, че ще ти остане в ръката всеки път като я дърпаш.
Астрата върви на бургия, но е страшно шумна отвътре - като ускоряваш рязко и музиката сама се увеличава - няма майтап.

Лично на мен като дизайн отвън астрата (хечбега и комбито, седана ми е супер грозен и недоправен) ми харесва много.
Ако ще има нов модел, не е изненадващо, че са пуснали пЕрмоуция - не е лоша кола, за 24 000 зависи какви екстри ще се предложат, но си е оферта.

Последна промяна от connor cane на Сря 16 сеп 2015 16:23, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря ти, че внесе малко светлина в мрака на невежеството ми!connor cane написа:АФН е турбо дизел, АБФ е атмосферен бензин двувалка - спри с глупостите, моля те.![]()
Няма смисъл да го играеш спец, при положение, че си нямаш идея.

- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Моля - ако имаш още въпроси и мога да отговоря - питай, но не се изказвай неподготвен с очевидно грешни съждения.

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Чу ли Мършав, вземи малко се ограмоти и стига си се излагал.
Astra J Sedan 1,4T 140ps - 34000лв. 0-100км/ч: 10.6сек. У лево...

Astra J Sedan 1,4T 140ps - 34000лв. 0-100км/ч: 10.6сек. У лево...

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”