Здравейте колеги,
дано не съм сбъркал мястото на темата.. много се чудех дали е за Офф-топик темата или става и за тук. Може да ме корегират модераторите ако съм сбъркал.
Та на въпроса.
Имам чисто нова маска за Сеат Ибиза, но ми се иска да изрежа емблемата и да останат само "ребрата"
Ето за какво става въпрос -> Снимка
Има ли някой които се занимава с такива неща в форума или да ме насочите къде биха направили тази операция кадърно!
Ако може и някаква ориентировъчна цена ако сте запознати
П.С. Намерих само 1 подобна статия, но девил не ме удовлетворяват.. нещо не работят хубаво!
Предварително благодаря.
Махане на емблемата от предната маска на колата
- rusiq_24
- Автомобил:
- Двигател:
Ами можеш и сам да си я направиш и да стане перфектна ама не знам дали искаш.За целта ти е необходима още една такава за донор,изрязваш емблемата режеш точното парче с ребрата от донорската и с поялник и мрежичка напасваш.След което с кит за пластмаса заравняваш и с шкурка заглаждаш.Взимаш спрей черен мат и пръскаш.Не е трудно и всеки може според мен но ти си знаеш 

-
- Автомобил:
- Двигател:
patzo написа:stoqn_gti написа:Kакво стана ше има ли решетка без емблема![]()
Качи снимки като е направиш да видим как е станала
не мога да намеря 2ра решетка за донор
купи си една нова от интеркар там са ефтини ако иска6 мога да ти кажа един номер дето ще ти дадат 30% отстъпка телефона им е 9366038 ако те устроива цената която ти кажа - 30% пи6и да ти кайа номера за отстъпка
- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
koko_lozen написа:patzo написа:stoqn_gti написа:Kакво стана ше има ли решетка без емблема![]()
Качи снимки като е направиш да видим как е станала
не мога да намеря 2ра решетка за донор
купи си една нова от интеркар там са ефтини ако иска6 мога да ти кажа един номер дето ще ти дадат 30% отстъпка телефона им е 9366038 ако те устроива цената която ти кажа - 30% пи6и да ти кайа номера за отстъпка
Евала на колегата за жеста