Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
-
- Автомобил: VW GOLF 7 SPORTSVAN
- Двигател: 2015
Re: Тема за мръсните, гадни, долни крадци!
Някъде средата на 90-те бяхме на море със семейството на Приморско.Децата бяха малки и гледах да паркирам възможно най-близо до южния плаж, като захождах по черен път веднага след моста на Дяволска река.До мен също така паркираха и други коли.Нямаше добра видимост от плажа към колите, но бяха сравнително близо.Та един ден по обяд се прибираме от плаж, приближаваме се към Пасатко, натискам бутона на дистанционното - ни звук ни нищо.
Гледам и вътре светодиода на алармата не свети.Отключих с ключа,давам на контакт - няма никой.Дигам капака, акумулатора липсва.Зарязах домочадието на плажа и хукнах да купувам акумулатор.След около час и нещо се връщам мъкнейки на ръка новия акумулатор и виждам, че всички паркирали около мен са вдигнали капаците псувайки и проклинайки гадовете крадливи.Бяха отнесли акумулаторите на поне 7-8 коли и всички се чудехме как са отворили предните капаци отвън.Та такива мили родни картинки....
Гледам и вътре светодиода на алармата не свети.Отключих с ключа,давам на контакт - няма никой.Дигам капака, акумулатора липсва.Зарязах домочадието на плажа и хукнах да купувам акумулатор.След около час и нещо се връщам мъкнейки на ръка новия акумулатор и виждам, че всички паркирали около мен са вдигнали капаците псувайки и проклинайки гадовете крадливи.Бяха отнесли акумулаторите на поне 7-8 коли и всички се чудехме как са отворили предните капаци отвън.Та такива мили родни картинки....
- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
То това във времето когато акумулаторите бяха кът-Малко офф как се купува нов акумулатор-крадеш на комшията акумулатора след три дена той си купува нов,крадеш новия и връщаш стария
.Инак слава богу в нашия квартал засега не се краде нищо,макар че напоследък зачестиха катализаторните факири 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
При нас са тръгнали някакви вандали и трошат колите на ред.Кой със счупени стъкла,кой със спукани гуми,надрана боя,напръскана със спрей ...изроди. 

- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Да се абонирам за темата, интересно ми е пък и недай си да стане и на мен, поне да знам какво да правя, на предишната ми кола нищо не са крали, освен като я оставям м/у други коли и съм получавал доста дупки по вратите, сега с пасатко гледам да спра надлъжно на пътя за да няма такива изненади, то може по броните да ги получа, но както и да е. Пътувах до Димитровград и я паркирах зад един блок, беше лоша идея, но се разминах, нямаше ми я едната капачка на джантата, може да е паднала по пътя, едва ли ако крадат ще крадат само една или ако се е задал някой човек са избягали. Та много гадни неща правят тези крадци, като чета и се хващам за главата. Аз карам относително малко и повечето време пасатко прекарва на дебела сянка под навеса , изкарам ли го, внимавам къде паркирам и гледам да е на оживено място и на сянка де, но предпочитам първото
А за тези дупки по вратите най ме е яд, но темата не е за това. За сега не са ме крали и се надявам да не ме окрадат, едно време като бях със старата ми кола санувах кошмари как ми свиват джантите и разправям на тоя дето я купуваше... "не намалям цената, аз тая кола съм санувал кошмари за нея, толко я пазя"
Ако има крадена или друга кола в нашия град аз съм насреща да помагам, ще си запиша номера и ако я мярна няма проблем, ще се обадя, на времето пред нас се разигра няква мафиотска сделка с някакви коли, гледам някакви пичове с две коли се срещнаха и някакви странни ми се видяха тези хора, оглеждаха се, бяха нервни някакви а аз зад пердето гледам от високо, звъня на куките и след малко патрулката спира зад тях, приказваха приказваха и се раззотидоха и след няколко часа се чуват някакви въртенета на гуми и гледам се задават две коли с бясна скорост, мисля че беше същата кола от тези двете/не съм сигурен/ но беше адска гонидба, все едно по филмите и тези спряха на края на пътя и побягнаха пеша, полицайте после гледаха колата, снимаха правеха и я откараха на някъде, беше голям екшън на живо, хайде стига съм писъл, че бирата ми свърши 

Последна промяна от betaserk на Сря 16 сеп 2015 16:12, променено общо 2 пъти.
- rexpitbul
- Автомобил:
- Двигател:
Аз да се разпиша тука с източен бензин.
Преди 2 дни светва лампичката за гориво, като се прибирах ливнах за 50лв А95 от бензиностанцията до нас!
На сутринта паля, пак светна и стрелката на нула почти...Едвам я закарах на изпарения,преглъхваше,тресеше,на 2-3 цилиндъра,едвам вървеше.Добре,че е на 200метра.Сложих за 20лв и се оправи двигателя,а стрелката за бензина на 1 чертичка отиде.

Пълен мизериум и простащина
Закривай
На сутринта паля, пак светна и стрелката на нула почти...Едвам я закарах на изпарения,преглъхваше,тресеше,на 2-3 цилиндъра,едвам вървеше.Добре,че е на 200метра.Сложих за 20лв и се оправи двигателя,а стрелката за бензина на 1 чертичка отиде.

Пълен мизериум и простащина

- kikataa86
- Автомобил: VW Passat b5.5
- Двигател: AVB 1.9TDI 2001
Вярно ли Пасатките 1.9ТДИ стават най-често обект на кражби? 

-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
всичко помпа дюза
- betaserk
- Автомобил: Renault Zoe
- Двигател: electric 2014
- Контакти:
Не и ако човек вземе мерки a не да си купи аларма и да си мисли, че колата му е недосегаема а да си го направи сам с което ще затрудни крадците и най-много да отнесе счупено стъкло или нещо друго, но поне колата му няма да е за части в някой сайт!
Как да предпазим автомобила си (VAG) от кражба?
Как да предпазим автомобила си (VAG) от кражба?
Здравейте колеги
И аз да се запиша по тази прекрасна тема. Вчера 26.09 към 21-22 вечерта във Варна на Севастопол и моят Golf беше отарашен..Мамка им боклуци.... Сега ключалка трябва да мисля от някъде...
И аз да се запиша по тази прекрасна тема. Вчера 26.09 към 21-22 вечерта във Варна на Севастопол и моят Golf беше отарашен..Мамка им боклуци.... Сега ключалка трябва да мисля от някъде...
Да Ви се оплача и аз, днес спрях на паркинга на паметника Шипка, тоя паркинг долу до магазинчетата, и се качихме до горе. След около час се върнах и заварих ключалките и дръжките, и на двете врати на голфа, разбити и почти изкъртени.
За късмет не са успели да я отворят и не са взели нищо, личеше си, че е некадърна работа - дърпали и стъргали наред, одрали са и вратата доста. Беше точно по обяд, паркинга беше пълен с коли и хора минаваха постоянно, не знам как са успели без някой да ги види. Така, че внимавайте да не оставяте нищо ценно по колите, защото са супер нагли и кражби там стават много често а няма и една камера наблизо...

Снимка на по-здравата дръжка, на другата нямам..

Снимка на по-здравата дръжка, на другата нямам..

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Точно за Шипка мислехме да отидем на екскурзийка,но няколко страници по-назад някой беше писал за същата нагла кражба.Ще се ходи до друга забележителност май.
Предполагам келешчетата са двама.Единият върви по хората от колата,другият тараши.Ако тръгнат да се връщат,първият му звънка и така.

Предполагам келешчетата са двама.Единият върви по хората от колата,другият тараши.Ако тръгнат да се връщат,първият му звънка и така.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Още с купуването на пасата реших да си сменя стоповете,защото много ме дразнеха-кристални някакви ама стояха гадно на колата..Бях решил да си купя стандартните за модела,а другите да пусна за продажба.Ставам една сутрин,тръгвам да карам малкия на градина и установявам,че ще ми се наложи смяната да я правя днес.Напънали стоповете и ги изтръгнали,на средните болтове беше останало малко пластмаса.Иначе разкачането културка-откачили ги най-внимателно от буксите,за което им благодаря.Бяха изтръгнали и дясното огледало,смених го и него.
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
И на мен миналия декември ми опнаха нафтата.После заредих до горе и в гаража се мъчих да източвам с какво ли не -е източих 20на л.за половин час и тъй и не можах да разбера как пресушиха резервоара почти до дъно и толкова сръчно?Казаха ми да сложа в гърловината рабицова мрежа ,ама мен не ми се иска щото предполагам като зареждам ще почне да се пени много.След 2 месеца ми отвориха багажника и ми взеха инструментите ,с които работя всеки ден и ме "върнаха"поне с 200лв. назад.Сега всяка вечер и всяка сутрин пада голямо мъкнене на инструменти напред-назад.ПЕД.....СИ!!!
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”