ако някой има технически данни моля....мотора е 2.0 към 120кс.
искам да помогна на 1 приятелче,че му е останала 1 такава от баща му и му е фикс идея да я пооправиме (само като инфо - главата и е в багажника заедно с делкото,алтернатора...абе жалка гледка е...прегрявана е!Сега сме намерили обслужена глава от друга такава и така)давайте технически данни - каквото изнамерите да се поориентирам-ход бутало,диаметри,с колко Nm се затяга главата с динамометричния ключ...

инфо за Мазда 626 2.0 модел 83година
- kav4o
- Автомобил: VW Golf MK2
- Двигател: ABF 1988
Re: инфо за Мазда 626 2.0 модел 83година
vwg3 написа:ако някой има технически данни моля....мотора е 2.0 към 120кс.
искам да помогна на 1 приятелче,че му е останала 1 такава от баща му и му е фикс идея да я пооправиме (само като инфо - главата и е в багажника заедно с делкото,алтернатора...абе жалка гледка е...прегрявана е!Сега сме намерили обслужена глава от друга такава и така)давайте технически данни - каквото изнамерите да се поориентирам-ход бутало,диаметри,с колко Nm се затяга главата с динамометричния ключ...
Ако се не лъжа трябва да е като на bat-milchon маздюхата....2.0i GT,електронна инджекция е,117к.с.,диаметър и ход на буталото 86мм.

Евала на такива колеги като тебе,благодаря ти за предложението - не се притеснявай и нищо да не стане- не съм снимал маздата защото е в друг квартал и съм я оглеждал само ей така - ще пусна повечко инфо и снимки малко по натам- а майла ми е vwg3@abv.bg
http://forum.mazdabg.com/viewtopic.php?t=3127
Маздата е като на vili от мазда форума - писал е малко по надолу (виж линка)
Маздата е като на vili от мазда форума - писал е малко по надолу (виж линка)
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”