Голф 4 1.8 20v проблем със двуцевка
Голф 4 1.8 20v проблем със двуцевка
Колеги моля за помощ имам голф 4 1.8 20v от 2 месеца и имам проблем със двуцевката която излиза от колекторите така поне ми обясниха и ми казаха да я търся по моргите тъй като нова струвала колкото колата.. та търся въпросната двуцевка и никаде немога да я намеря гледах по сайтове ходих до около 10 морги и навсякъде ми казват че я нямат и вече се отчаях и реших да споделя моя проблем в форума гледам че има хора който помагат и знаят и ако може и на мен някой да ми помогне ще съм благодарен !
Re: Голф 4 1.8 20v проблем със двуцевка
Питай тези майстори за номер на частта. Отиди в един магазин и виж колко струва. Не може да е колкото колата. Това са стари коли и поддръжката им не е толкова скъпа.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Ако се има предвид меката връзка, струва под 150 лв по спомен. В ем комплект.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Хм,колегата мисля че търси първата част от генерацията,която е хваната за изпускателния колектор.
Или самия изпускателен колектор.
Или самия изпускателен колектор.
Да колега Здравков това ми трябва че звука е ужасен и не се търпи...
В MegaParts има "Y" част от генерацията само, че е за 1.6 75к.с. и струва 30лв, в най лошия случай 50лв по моргите питай в продавалник на частните обяви, напиши двигател какво търсиш и съм сигурен, че ще ти го намерят. Един съвет ако не си в час с частите по колата си, дай адрес за доставка, адреса на майстора да види дали е за твоя двигател, да не те метнат. Все пак си е продавалник/базар ;)
а какво му е на твоето, не става ли със снадки/заварки.
а какво му е на твоето, не става ли със снадки/заварки.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”