Някой може ли да каже каква е разликата между клапаните, които последната буква от номера е различна?
Става въпрос за Голф 4 с AGR мотора и видовете клапани са с номер 028 906 283 N, J, A или F.

Golf 4 1.9 - Въпрос относно клапан н75
- vlado_tonev
- Автомобил: GOLF MK4 1.9TDI
- Двигател: ALH 2000
- Контакти:
- tndrrr
- Автомобил: VW Golf IV 2000
- Двигател: 1.9 TDI AGR
Re: Golf 4 1.9 - Въпрос относно клапан н75
Чел съм я въпросната тема, но не пише каква е разликата между клапаните и също така, кой клапан трябва да е на AGR мотор.
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Разлика м/у клапаните няма,освен годината на производство и колите в които се монтира!
Вземи си същият като твоя и не се филмирай много.Темата,която ти е закачил колегата е много полезна.Също така за този клапан има много информация в този форум,потърси я.

Вземи си същият като твоя и не се филмирай много.Темата,която ти е закачил колегата е много полезна.Също така за този клапан има много информация в този форум,потърси я.

- ел.техника
- Автомобил: GOLF4 TDI
- Двигател: AGR
Колега,само да ти кажа че съм си правил експеримент и съм слагал два клапана с различни букви отзад.И двата бяха за работа с налягане,т.е.за турбо без променлива геометрия.И с двата колата работи без проблем.Разлика имаше единствено във фармата на буксата.Едната беше леко овална,а другата правоъгълна.Мотора ми също е AGR.Слагаш какъвто имаш,но сменяш и буксата./Ражеш двата кабела и привързваш тънкия за тънкия и по дабелия за по дебелия/.
http://www.partinfo.co.uk/files/Electric%20switch%20over%20valve%20for%20boost%20pressure%20control.pdf
в един документ са описани как се проверяват, значи общо взето са с еднакви характеристики
в един документ са описани как се проверяват, значи общо взето са с еднакви характеристики
- tndrrr
- Автомобил: VW Golf IV 2000
- Двигател: 1.9 TDI AGR
Благодаря много за отговорите, колеги!
Върни се в “Дизелови агрегати”