Голф 1.6 AKL сутрин на студено глъхне
- salamaleikum
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 1.6 AKL сутрин на студено глъхне
Колеги сутрин като запаля, първите 10-20 сек. колата глъхне и по трудно поема обороти, след това време всичк осе оправя, на какво може да се дължи? Колата е голф4 1.6 АКЛ 101 коня
Re: Голф 1.6 AKL сутрин на студено глъхне
Моята е същата с същия проблем. Казаха ми Дебитомер, но може да е и дроселова клапа както и сонда. Най добре да я закачат на компютър и ще ти излезе най вероятно
-
- Автомобил:
- Двигател:
Както се казва - "не питай Старило, а питай Патило!"...
Същата история,дори моноинжекцияте биде почистане в ултразвукова ваничка срещу 20-тина левовца... То не бяха компуйтерни тестове, проверки на бордови компуйтери и пр.
--------------
Накрая - Кво? - Оказа се, че гарнитурата на на моноинжекциона си имала цепка... толкова гУема, че да смуче студен въздух докът не се прогрее, може да ти направи мръсни номера, ако се опиташ да потеглиш веднагически... С малко силиконец става като нова.. Инак самата гарнитура е около 20-тина евро... поне така беше преди 2-3 годинки...
Същата история,дори моноинжекцияте биде почистане в ултразвукова ваничка срещу 20-тина левовца... То не бяха компуйтерни тестове, проверки на бордови компуйтери и пр.
--------------
Накрая - Кво? - Оказа се, че гарнитурата на на моноинжекциона си имала цепка... толкова гУема, че да смуче студен въздух докът не се прогрее, може да ти направи мръсни номера, ако се опиташ да потеглиш веднагически... С малко силиконец става като нова.. Инак самата гарнитура е около 20-тина евро... поне така беше преди 2-3 годинки...
- bobovo
- Автомобил:
- Двигател:
Този модел не е ли пълна инжекция?
- vlado_tonev
- Автомобил: GOLF MK4 1.9TDI
- Двигател: ALH 2000
- Контакти:
bobovo написа:Този модел не е ли пълна инжекция?
Да.Води се многоточково разпръскване

- bobovo
- Автомобил:
- Двигател:
Знам колега ,но питането ми беше насочено към колегата viktor vox и отговора му за моноинжекцията

- vlado_tonev
- Автомобил: GOLF MK4 1.9TDI
- Двигател: ALH 2000
- Контакти:
Колега,bobovo предположих че въпроса ти е риторичен
.Относно проблема,мисля че трябва да започне от свещи и кабели.Проверката е лесна и е много вероятно да има проблем там 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”