Мамка му както е тръгнало - по на юг от Ахтопол -ще ходим при анадолските .....
Не ходете в България, за да я спасим!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kaizer Soze
- Monseigneur
- Автомобил: Dacia Sandero Stepway
- Двигател: 2025
- Контакти:
Защо обичам пазарната икономика
Щото не различава дали си мутра, свещенник, президент, вяра, раса и всичко останало...с изключение на акъл, желание и образование
Ще бутат хотели и ще им плющят ушите...
Чух поне от няколко човека, че де що има планина в БГ, почват да ровят писти и да правят курорти. Така че, скоро ще можем да избираме между хубави, лоши, спокойни и застроени, мутренски и обикновени курорти...някои ще фалират - други ще забогатяват, или както е казал Мечо Пух - някои го можем, други не....
Щото не различава дали си мутра, свещенник, президент, вяра, раса и всичко останало...с изключение на акъл, желание и образование
Ще бутат хотели и ще им плющят ушите...
Чух поне от няколко човека, че де що има планина в БГ, почват да ровят писти и да правят курорти. Така че, скоро ще можем да избираме между хубави, лоши, спокойни и застроени, мутренски и обикновени курорти...някои ще фалират - други ще забогатяват, или както е казал Мечо Пух - някои го можем, други не....
k22 написа:Pichaga написа:реват срещу натура 2000, блокират пътищата...
Много ми е интересно местните хора ли реват, или спекулантите които са се минали
и местните, които са се надявали да осъмнат милионери като продадат нивата на дядо си , как няма да реват и ти да си и ти ще ревеш
това са париииииииииииии
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
ila написа:тези хотели няма да фалират според известния пазарен принцип защото собствениците им не се издържат от хотелиерски бизнес
Темите от тоя род отдавна станаха безсмислени, само си амортизираме клавиатурите, с писане досега никой нищо не е променил, няма и ние да го направим
За съжаление това всичко за хотелите по Банско,Пампорово и черноморието се започна след 1990год. защото почна реституцията която си е чисто пране на пари и другото е корупцията и кметовете и архитектите.
Не може да се бравят небустаргачи хотели,да се режат гори и да се унищожават градове които са с историческо минало като Банско и Несебър и са писани към "Юнеско".
Абе българите сме едни дупедавци за пари всичко правиме и гори сечем и зелени площи унищожаваме и всичко.
Трябва виновниците да бъдат водени под отговорност.
Не може да се бравят небустаргачи хотели,да се режат гори и да се унищожават градове които са с историческо минало като Банско и Несебър и са писани към "Юнеско".
Абе българите сме едни дупедавци за пари всичко правиме и гори сечем и зелени площи унищожаваме и всичко.
Трябва виновниците да бъдат водени под отговорност.
И на мен ми е много жал ходя там с родителите ми вече 10години мястото в последните 2, 3години се промени супер много горе е само хотели и строителство развалиха хубавата планина еииииииии!!!!!!! Нещасници мръсни
А между другото понеже ходя постоянно по родните планини и дочух че горе на Паничище чак при хижа Рилски езера и Седемте езера щяли да правят хотели и чак дори да направят асвалтиран път нещасниците.Според мен това няма как да стане защото това се пак е "НАЦИОНАЛЕН ПАРК РИЛА" но гадните продажници сичко продават да има е..... маиката!!!

А между другото понеже ходя постоянно по родните планини и дочух че горе на Паничище чак при хижа Рилски езера и Седемте езера щяли да правят хотели и чак дори да направят асвалтиран път нещасниците.Според мен това няма как да стане защото това се пак е "НАЦИОНАЛЕН ПАРК РИЛА" но гадните продажници сичко продават да има е..... маиката!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”