Покупка на Пасат 5.5 1.9 тди 4х4

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
VWGT
Автомобил:
Двигател:

Re: Покупка на Пасат 5.5 1.9 тди 4х4

Мнениеот VWGT » Вто 15 сеп 2015 17:04

не че това е определещо, но:
- капака може да е сменен
- объркани са конските сили в обявата
- и най-вероятното: към края на производството на 5.5 май всички са само със сиви букви

Потребителски аватар
malin.angelov
Автомобил: vw passat
Двигател: BMP 07

Мнениеот malin.angelov » Вто 15 сеп 2015 19:19

Здравейте колеги,

обиколих почти всички обяви и накрая гледах и бензините V5 и V6 . При тях имаше доста добри екземпляри. За пасата на Горубляне, мога да кажа, че е може би най добрия от тези които гледах. Пръскани са задна и предна броня, но интериора почти не беше пипан. Може и да беше на реални километри, позволи ми да снимам рамата и каза, че ако не е на реалните си км, ми го подарява :h020 :h020 :h020 Снимах я, но ме издразни, че не искаше да сваля от цената и така и не я проверих.Пасатите са 2бр, почти еднакви. Нямаше и нищо против да закараме колата в сервиз, така че си мисля, че колите бяха ок. Но някак не усетих някоя от двете да е моя автомобил. :icon_sad

За буквите на капака, всички пасати, след 2004, които гледах бяха безцветни :gruebel

Накрая, реших да видя едно ауди а4 1.8т куатро с газ и познайте какво стана :horror :horror Да - изневяра :beat_butt2 :beat_butt2

Е колеги, на колата изневерих, но на форума НИКОГА!! Аудито просто ме грабна и всичко свърши. Ако ми позволите. ще кача снимки :c010 :c010

Искам ба благодаря за помощта на колегите Vlad777 и kiko26!! Евала момчета, големи сте :beer :beer Много ми помогнахте и се радвам, че има хора като вас :biggrin :biggrin :biggrin

Потребителски аватар
k_garchev
Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
Двигател: AGZ
Контакти:

Мнениеот k_garchev » Вто 15 сеп 2015 19:29

Качи да го видим и ако не е тайна сподели и цената!

Потребителски аватар
malin.angelov
Автомобил: vw passat
Двигател: BMP 07

Мнениеот malin.angelov » Нед 27 сеп 2015 23:59

Ето колега, колата ми излезе малко над 8000лв. Вътре не са станали снимките, но е със тъмно син ( индиго ) кожен салон, навигация и цветния дисплей. 6 скорости и ГИ BRC. Всичко вътре е в споменатия цвят, колата е много запазена, кожата е непокътната, има по 2 колони във всяка врата + бас отпред на таблото и в задния калник. Колата е от Сан Марино и си има всички сервизни документи.Засега вече месец я карам, 60+ км на ден и мога да кажа, че чакам с нетърпение момента, когато ще седна в нея :mrgreen :mrgreen :mrgreen

Беше ми малко мудна и даваше грешка на 2та ламбда сонда, но след като премахнах катализатора всичко си дойде на мястото. Сега остана да я премахна софтуеърно, като говорих с адлер и ми обявиха 100лв. Казаха, че ако сложа чип, интервенцията влиза вътре - 300лв. :11 :11 Спира ме само ГИто и евентуалните проблеми с него след ремапа. ГИто е BRC Sequenz с изпарител Genius 1500mbr. Четох доста, но коментарите са противоречиви и така и не се ориентирах при кого да я закарам за мнение ( читав газаджия)

Ако може някой да даде насоки ще съм благодарен.
Прикачени файлове
IMG_3890.JPG
IMG_3890.JPG (56.43 KиБ) Видяна 557 пъти
IMG_3891.JPG
IMG_3893.JPG

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”