проблем с cadyy ecofuel
- ssel
- Автомобил: Vw cady
- Двигател: BSX
проблем с cadyy ecofuel
След като изминах15х.км започна да прекъсва на метан,след рестарт на акумулатора се оправяше за известно време.на тихи може да си работи докато свърши метана,при изфорсиране около и над две хил.оборота пап прекъсва.влизах в vw сервизказаха че имало записана грешка и трети цилиндър не запалил.смених дюза ,оказа се че втори не запалил.смених всички дюзи пак си е така.посъветваха ме да отида на ел.майстор и да огледа кабелите.на бензин нямаше никъкви проблеми ,зармърдах кабелите н,в снопа и сега пи. На бензин работи на три цилиндъримам мом.когато на метан си работят четирите дюзи пак тресе сякаш единият не работи.чек лампичката премигва и свети.някой ако може да помогне с нещо предварително благодаря.в събота един майстор обеща да проследи вс.кабели и т.н.
- ssel
Re: проблем с cadyy ecofuel
Докарахме нещата до там че заработи. На бензин работи перфектно. На метан държи тихите оборори но изфорсираш ли я прекъсва и гасне. Запалиш ли я отново пак ги държи. Сменихме и датчик налягане в всукателните колектори. При тест няма записана грешка
- ssel
Проблема е решен. Разкачих дветв сонди и мърка като коте. Нищо че свети чека. Явно има нужда от катализатор и може би и ламбда сонда
Здравейте.Имам vw touran 2.0 ekofuel.Днес усетих една миризма на метан във купето когато колата е запалена на място.Отидох при някакъв майстор който ми препоръчаха приятели бакшиши грижел се за всички метанови таксита в града и бил много добър.Човека още като видя колата и ми каза че това е от изпарителя понеже това било проблем на всички заводски метани на тоя модел и ми каза да отивам в представителството на фолксваген за Стара Загора понеже той нищо неможел да направи.Като ме светна че от там ще ми предложат смяна на въпросният изпарител който струвал скромната сума от 4500лв.Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем и как го е решил?
Върни се в “Sharan, Touran & Caddy”