Пресни вести от Петрохан!
Re: Пресни вести от Петрохан! Опасните зони във второто мнен
Ако го има до тогава... В неделя минавах в двете посоки, имаше гуми. 

-
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
Колеги да внимавате с ниско летящи, подобен на този или същият веднъж ме изпревари точно преди селото и не беше с малка скорост.
www.tuning.bg/sofiiska-SKlasse-se-dviji-s-222-kmch-pri-ogranichenie-ot-70
www.tuning.bg/sofiiska-SKlasse-se-dviji-s-222-kmch-pri-ogranichenie-ot-70
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Вчера рано сутринта минах през Петрохан (в посока Белоградчик), прохода беше придружен с много гъста мъгла (видимост неповече от 2м), студ (на върха беше 8гр.) и в Берковица дъжд, внимавайте ако пътувате по "първи петли" !
Днес късния слетобяд минах обратно и беше спокойно и приятно за пътуване, нямаше "ентусиасти"
Потвърждавам думите на Калин:
- След разклона за Вършец (намиращ се на караулката след с.Бързия) посока Берковица има строителни ремонтни действия, минава се много бавно, има необходимата сигнализация.
- Същото важи и след Берковица преди първия мост посока Монтана, има необходимата сигнализация. Колега goldy, на този участък има много камиони, но не са страшни
п.с
Спазвайте стриктно всички ограничения, защото снимат и после боли!
Днес следобед бяха на разклона за с.Мездрея, ограничението там е 60 км/ч !
Лек и безавариен път на всички
Днес късния слетобяд минах обратно и беше спокойно и приятно за пътуване, нямаше "ентусиасти"

Потвърждавам думите на Калин:
- След разклона за Вършец (намиращ се на караулката след с.Бързия) посока Берковица има строителни ремонтни действия, минава се много бавно, има необходимата сигнализация.
- Същото важи и след Берковица преди първия мост посока Монтана, има необходимата сигнализация. Колега goldy, на този участък има много камиони, но не са страшни

п.с
Спазвайте стриктно всички ограничения, защото снимат и после боли!
Днес следобед бяха на разклона за с.Мездрея, ограничението там е 60 км/ч !
Лек и безавариен път на всички

- Wolfgar
- Автомобил: Polo 9N
- Двигател: BBY 2003
Редовно си висят на Мездрея. Крият се в храстите и снимат. Просто си спазвайте ограничението
-
Кога ще пусна околовръстното на Берковица, някой май си минават и от там без да е открито официално.
Ай тия М регистрации са големи изпълнители на прохода - без да се обиждат някой, имам чувството че искат да покажат колко са добри, най-бързите на трасето.
Ай тия М регистрации са големи изпълнители на прохода - без да се обиждат някой, имам чувството че искат да покажат колко са добри, най-бързите на трасето.
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Минава се мисля само на влизане в берковица по т.нар пътен възел, целия път надолу не знам дали е пуснат, по скоро не. Започнали са май да слагат тръби долу в реката на средния мост и минаването за монтана ще е по него, горе ще разширяват.
Относно Петрохан, още веднъж искам да апелирам в тези дъждове да се кара с повишено внимание и скорост съобразена с наличните гуми и пътни условия!
За 2-3 дни без да минавам за доста катастрофи чух, което не ме кефи изобщо
Относно Петрохан, още веднъж искам да апелирам в тези дъждове да се кара с повишено внимание и скорост съобразена с наличните гуми и пътни условия!
За 2-3 дни без да минавам за доста катастрофи чух, което не ме кефи изобщо
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
владислав написа:Ай тия М регистрации са големи изпълнители на прохода - без да се обиждат някой, имам чувството че искат да покажат колко са добри, най-бързите на трасето.
Особено М3000

Оня ден още не се минаваше по пътния възел щот преди Берковица не го бяха свързали от София

-
Тоя номер ще го запомня
, една Рав 4-ка с десен волан много караше ама и други ми правят впечатление, освен батките с бегачките който са с всякакви регистрации.
Питам за околовръстното, че на 4-те почивни дни колата пред мен посока София си продължи по новият път преди Берковица, а след Берковица се появи един специалист с бус от новият път, та да не съм се минал да карам по дупките в Берковица

Питам за околовръстното, че на 4-те почивни дни колата пред мен посока София си продължи по новият път преди Берковица, а след Берковица се появи един специалист с бус от новият път, та да не съм се минал да карам по дупките в Берковица

- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
не си се минал споко 

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
К.Одаджийски написа: Започнали са май да слагат тръби долу в реката на средния мост и минаването за монтана ще е по него, горе ще разширяват.
Според мен ще направят нови мостове,като гледам какви ги вършат на Йончови ханове.
- К.Одаджийски
- VW експерт
Не съм минавал скоро, това е какво съм чул от приятели, на йончови ханове е повече от ясно, че най лесния вариант е да се сложи втори мост до първия.
Като цяло обаче това строителство на целия път някак си хич не ми вдъхва доверие, слагат 40-50 см чакъл, тъпчат с валяка и слагат 3-4 см асфалт, наредили са асфалта точно като траверси на жп линия, отгоре върху поляната
Значи и аз подкарвам бързо по тоя път, когато съм сам в колата примерно, но мога да кажа, че го познавам до болка и сигурно мога да го мина със затворени очи и се дразня от време на време на следната ситуация, следва ляв завой след който знам, че има къса права около стотина метра, настигнал съм кола, която се влачи с 40 на четвърта през завоите до тоя момент, аз съм набримчил нарочно втора и държа обороти, подал съм ляв мигач преди завоя, да си заявя намерението да изпреварвам ако няма кола отсреща и тоя нашия веднага след завоя дава газ за да не го изпреварвам
Не всеки познава добре прохода и за да има толерантност и всичко да е като хората, който го познава си кара, който не го познава или кара човек на който му става лошо при пътуване си гледа в огледалата и ако види настигащ го бързо, колегиалната реакция е плътно в дясно и десен мигач ако е чист пътя напред и ляв ако идва кола отсреща.
Само че аз за 30к километра през прохода за последната година такъв колегиален не съм срещал, освен един румънец с камион който си гледаше в огледалата и пропусна трите коли които се движехме зад него
Като цяло обаче това строителство на целия път някак си хич не ми вдъхва доверие, слагат 40-50 см чакъл, тъпчат с валяка и слагат 3-4 см асфалт, наредили са асфалта точно като траверси на жп линия, отгоре върху поляната

владислав написа:...
Значи и аз подкарвам бързо по тоя път, когато съм сам в колата примерно, но мога да кажа, че го познавам до болка и сигурно мога да го мина със затворени очи и се дразня от време на време на следната ситуация, следва ляв завой след който знам, че има къса права около стотина метра, настигнал съм кола, която се влачи с 40 на четвърта през завоите до тоя момент, аз съм набримчил нарочно втора и държа обороти, подал съм ляв мигач преди завоя, да си заявя намерението да изпреварвам ако няма кола отсреща и тоя нашия веднага след завоя дава газ за да не го изпреварвам

Не всеки познава добре прохода и за да има толерантност и всичко да е като хората, който го познава си кара, който не го познава или кара човек на който му става лошо при пътуване си гледа в огледалата и ако види настигащ го бързо, колегиалната реакция е плътно в дясно и десен мигач ако е чист пътя напред и ляв ако идва кола отсреща.
Само че аз за 30к километра през прохода за последната година такъв колегиален не съм срещал, освен един румънец с камион който си гледаше в огледалата и пропусна трите коли които се движехме зад него
-
Описаният случай от теб е валиден навсякъде не само за прохода и съм напълно съгласен и на мен са го правили.
Друго беше, аз изпреварвам (на една от възможните прави) той с десен волан и не вижда че срещу нас идва автомобил и ми свири да се прибирам, че е по-бърз и в последният момент видя насрещният едва се прибра след мен, а ако ме беше закачил точно бях челно с идващият.
Друго беше, аз изпреварвам (на една от възможните прави) той с десен волан и не вижда че срещу нас идва автомобил и ми свири да се прибирам, че е по-бърз и в последният момент видя насрещният едва се прибра след мен, а ако ме беше закачил точно бях челно с идващият.
- К.Одаджийски
- VW експерт
Мдааам, десния волан не е за тук, ама по евтинко.... Сузуки витара бронзова, нисан Хтрейл или пасат 5.5 беше колата, щото имам едни подозрения тука....
-
Рав 4 много ме ядоса, имал съм и други много ситуации и се радвам само че бях сам, не го знам що бързаше толкова, кво го беше напънало, не карам бавно ама ..
Да пиша за това и аз не знам защо, виждам тоталките по новините и се чудя що сами се трепем. Сетих се че само в БГ може да те ударят отзат при изпреварване, но май не беше точно така.
Да пиша за това и аз не знам защо, виждам тоталките по новините и се чудя що сами се трепем. Сетих се че само в БГ може да те ударят отзат при изпреварване, но май не беше точно така.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Минах днес от Монтана към София
нямаше голямо движение около обяд
северната страна е ОК, ремонтите около Берковица са ясни
южната е все по- зле и по-зле
след идващата зима, ще е кофти от юг
имаше гъста мъгла на върха днес