Колеги, имам поблем с колата, включва авариен режим, и не работи както трябва. Ходил съм при трима майстори сменяхме 3 турбини,оправяха геометрии, 3 гнп- та нагласяха ги уж, някакви датчици - неще, пак същият проблем.
Дали някой е имал такъв проблем или да ми кажете от какво може да е?
Последно отворихме двигателя и там всичко си е мормално. Колата е Голф 4, 99 год. 110кс.
Голф 4 1,9 110 кс авариен режим
- vanesto
- Автомобил: Octavia 3 FL
- Двигател: DGTE 2018
Re: Голф 4 1,9 110 кс авариен режим
Колега, има достатъчно свестни майстори из Бг за да ти оправят колата, явно не си попаднал на правилният. Виж в раздела със сервизите във форума и си избери един. Тези двигатели вече не са някаква мистерия, че да не може да се оправи. И защо сте отваряли двигателя, каква връзка има с аварийния режем? За вакуум маркучите, клапан N75 и актуатора на турбото нищо не каза, проверявани ли са.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, благодаря, че си писал. Всички тези неща а направени по няколко пъти, преди да отворим двигателя за да търсим изкривени чаркове. Пак не стана.
Най на края един от майсторите не пое ангажимент, но ни каза да пуснем едни кабелчета към помпата, сменихме целия сноп и това е било, слава Богу работата се оправи.
Най на края един от майсторите не пое ангажимент, но ни каза да пуснем едни кабелчета към помпата, сменихме целия сноп и това е било, слава Богу работата се оправи.
- unique9694
- Автомобил:
- Двигател:
И аз имам същия проблем, къде на каква помпа и какви кабели сте пуснали може ли да обясниш по подробно.
-
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF
Колега нищо лично, но щом питаш "каква помпа" по добре не пипай нищо!! Търси майстор, остави я и само питай за цената! Мисля че така ще е хем по евтино за теб хем колата ти със сигурност ще я оправят!
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Aз също смятам ,че когато е намерно решението на проблема по темата е добре да бъде споделено и описано ,независимо че не всички в този форум са на "ти" с двигателите.Все пак е по-рядко срещана причина за добре позната "болежка".Затова е този форум в крайна сметка-да си помагаме и да споделяме решението на проблемите.
Върни се в “Дизелови агрегати”