Купих за детето гардероб 120/170 и надстройка от Бриколаж, трябва ми майстор да го сглоби на разумна цена.
София, кв. "Овча купел"
Удобно за мен време е Събота, Неделя или делнични дни след 18ч. Предполагам ще отнеме не повече от час ?
Търся мебелист :))
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Търся мебелист :))
Ако сглобките са с охлюви, няма проблем да си го оправиш сам. Казвам го като не-мебелист. Ключ сигурно са сложили, най-много една кръстата отвертка да ти трябва в добавка. Разгледай по-отблизо и премисли извикването на някого.
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Прав е колегата ,в днешно време мебелите са ''полуфабрикати'' и сглобката е почти елементарна,ако съм наблизо бих ти свършил работа с/у едно кафе и малко лафче за VW.Можеш и сам,не се подценявай,особбенно пред ''половинката'' 

- Volksrod
- Автомобил:
- Двигател:
Инструмент в нас бол, корпуса и сам мога да го сглобя, проблемът е в двете чекмеджета с метабокси, не им знам разстоянията и реглажите :))
-
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: ABS 1994
Няма какво да се регулира. Релсата която се монтира на странИцата на гардероба е наравно или 1мм от предния ръб, частта която се монтира на чекмеджето опира на предния панел/челната дъска/. А и обикновено отворите за релсите са пробити.
Последна промяна от _B4_ на Вто 29 сеп 2015 22:11, променено общо 1 път.
В схемата трябва да са написали ориентир кое колко. Нищо не пречи да го започнеш и да викаш човек като удариш на камък.
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
_B4_ написа:Няма какво да се регулира. Релсата която се монтира на странИцата на гардероба е наравно или 1мм от предния ръб, частта която се монтира на чекмеджето опира на предния панел/челната дъска/. А и обикновено отворите за релсите са пробити.
дрън дрън
зависи от метабокса, но никога не е наравно - обикновенно първия голям отвор за винт е на 37мм от канта. Лайсната е горе-долу на 2мм навътре примерно http://furnitura-24.ru/products/2782136
челото се регулира във височина - като охлабиш стягащия винт и с регулиращия местиш нагоре-надолу.
Няма нищо сложно ако са маркирани отворите за винтове, ако не са - тогава търси човек
Върни се в “ОФФ-Топик - други”