Та ефекта от експеримент бе: Страх ме е да се видя с майка ми, че не се знае колко братя и сестри са ми направили вербално водачите, които ме задминаваха и прочее...
Експеримент със ЗЗДП
- Scarchu
- Автомобил: Black
- Двигател: with internal combustion
- Контакти:
Експеримент със ЗЗДП
Вчера си направих един готин експеримент. А именно: От кв.Дружба 2 до кв. "Света Тройца" със служебния дръгливец спазих абсолютно всички ограничения наложени по пътя, като се постарах да мина по всички екзотични улички с още по-екзотични на места ограничения.
Та ефекта от експеримент бе: Страх ме е да се видя с майка ми, че не се знае колко братя и сестри са ми направили вербално водачите, които ме задминаваха и прочее...
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
lilo&stich написа:само дето Москва е в пъти по-голяма от София и там платната са с по 6 лентиMuncho написа:Ами преди време четох че направили експеримент в москва.. един човек кара по правилата, а рали пилот се прави на маршруткаджия.. та от единия край на москва до другия - разлика 10-15 минути.
И има сфетофари на всеки 30м.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Muncho написа:Залената вълна например от Люлин до ЦУМ е настроена за скорост от около 50-60 км/ч. Малко по-бавно или по-бързо и ще висиш по светофарите.
Както е казал Ludia има значение и какъв е трафика.А мога да ти кажа, че като отиваш от центъра към Люлин, същата отсечка има момент в който трябва да си с 80, за да хванеш всички светофари, което мене супер много ме дразни
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
известно време работихме в люлин, не знам коя част се води де, правил съм си експерименти сутрин само един път успях от цум да стигна до билата в люлин без да спирам, но на моменти съм карал с над 100
и изпреварвайки наред всички, добре че е обикновенно към 7.30 и не е много натоварено.
Иначе ако си карам в колоната нищо че е рано сутринта поне 4 светофара ме хващат. а иначе за времето за стигане с един колега засичахме той кара по правилата а аз не, та разликата от дружба до люлин беше 15 мин.
Иначе ако си карам в колоната нищо че е рано сутринта поне 4 светофара ме хващат. а иначе за времето за стигане с един колега засичахме той кара по правилата а аз не, та разликата от дружба до люлин беше 15 мин.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”