Мнение за конкретна обява на Ауди А4 Б6

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
martinesto
Автомобил:
Двигател:

Мнение за конкретна обява на Ауди А4 Б6

Мнениеот martinesto » Пет 02 окт 2015 18:37

Здравейте,колеги !
Решил съм да отскоча до с. Труд за да разгледам какви автомобили предлагат. Като основно съм се спрял на Ауди А4 Б6 и Пасат Б5.5 1.8 Т или 1.9 ТДИ 131. Принципно искам бензин, но поради липсата на читав такъв се наложи да разширя диапазона на търсене. От близък приятел знам.че около Пловдив има голям избор и не всички автомобили са качени по главните сайтове за продажба.
Може ли да ме насочите кои автокъщи предлагат читави автомобили и съответно тези, които са мошеници ?
Също така при евентуална покупка в кой сервиз да закарам колата за реална оценка на състоянието на територията на Карлово и Пловдив ?

Прилагам един линк с автомобил, който ми допадна, но ме притеснява това, че е със възможност за бартер.Което ме навява на мисълта,че собственика може да иска да се отърве от него. Всяка информация ще ми бъде от голяма полза.

http://www.cars.bg/c1318730

Благодаря, за отделеното внимание и приятни почивни дни !

Потребителски аватар
vinixxx
Автомобил: Seat Altea
Двигател: BJB

Re: Мнение за конкретна обява на Ауди А4 Б6

Мнениеот vinixxx » Пет 02 окт 2015 20:51

приятел,това е най-обикновенно ауди на 340к километра,току що са му намазали волана с боя за обувки,закърпи ли са седалката и пастирали.
самия факт че е внесено скоро,някой са е намазал да го купи,заради лъскавия външен вид и сега иска да го продаде е показателен,дали е читаво.

Потребителски аватар
martinesto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот martinesto » Пет 02 окт 2015 21:19

Благодаря, за мнението колега ! Настават трудни времена човек да си намери читав автомобил....

Потребителски аватар
vinixxx

Мнениеот vinixxx » Пет 02 окт 2015 21:27

Абсолютно.А приблизително 8 хилки колкото е твоят бюджет съвсем не са малка сума или недостатъчни за покупка на употребявян автомобил.
Но такъв е пазара за момента,хората търсят евтино и хубаво и джамбазите от своя стана се опитват да им го предложат,но в действителност се получава нещо съвсем различно.

Потребителски аватар
hooligan_sk
Модератор
Модератор
Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
Двигател: EA113

Мнениеот hooligan_sk » Нед 04 окт 2015 15:45

Консултирай се с mobile.de за да добиеш представа по колко вървят такива автомобили и с какъв пробег. След това си добави поне 2000лв за транспорта и печалбата на търговеца и ще разбереш какви коли трябва да гледаш с твоя бюджет, така че да има шанс за читава бройка. :th_up

Потребителски аватар
vinixxx

Мнениеот vinixxx » Сря 07 окт 2015 20:01

аз винаги съм се чудил,защо б6-ците държът такива цени.11-12к лева горе долу вървят що годе читавите такива.
в съшото време пряката конкуренция в лицето на мб и бмв може да предложи много сериозна конкуренция в този ценови диапазаон.
може би приятната визия е причина,за сериозните цени,иначе от гледна точка на моторизация не предлага кой зане кво,особено с 2.5тди под капака.

Потребителски аватар
ALESYZ
Автомобил: BMW 525d
Двигател: M57D25 -01

Мнениеот ALESYZ » Чет 08 окт 2015 13:05

Колега, търсиш бензин, но не намираш такъв и си включил също и дизел в търсенето. Обикновено трудно се намира читав дизел, а не бензин. Така поне аз съм останал с впечатление. Аз не бих се наел да твърдя по тези снимки дали колата от линка е поредния боклук на пазара, ако те интересува, отиваш и гледаш. Със сигурност километрите не са реални за кола на 11 г. и дизелово комби. Другото е въпрос на директен оглед и проверка. А blacklist на автокъщите в района едва ли някой може да ти даде.

staev1991
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот staev1991 » Пон 21 дек 2015 2:44

Здравейте всички.
От скоро мисля да закупя ауди а4 2002г. 3.0 бензин с монтиран вече газов инжекцион,до сега карах 1.8 с газ но поради малка моя грешка взех та го прегрях след щастливи 120.000км.. Обрьщам кьм вас за мнение и отзиви относно 3 литровия звяр. Благодаря предварително

Inviato dal mio GT-I9505 utilizzando Tapatalk

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”