PASSAT B4 неработещо табло
-
- Автомобил: VW Passat B4
- Двигател: 1.9 TDI AFN
PASSAT B4 неработещо табло
Здравейте колеги подариха ми едно табло от пасат б4 тди с белите циферблати и мфа обаче нито една стрелка не работи дисплейте и двата си работят и показват всичко обаче стрелките не реагират изобщо според мен е изгорял някой чип някой има ли представа каде може да е проблема? 

- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Re: Неработещо табло PASSAT B4
Точно чип е изгорял и никой не може да го подкара повече това табло
- Megasquirt
- Автомобил:
- Двигател:
А сигурен ли си, че инсталацията за таблото е готова? Ти как и къде го пробва? http://vwts.ru/forum/64529 - няма кой знае какво вътре, че да е непоправимо, ако изобщо проблема е в таблото.
-
- Автомобил: VW Passat B4
- Двигател: 1.9 TDI AFN
инсталацията си е оригиналната и таблото си е оригиналното от колата сигурен съм че проблема е в таблото защото сложих на колата друго работещо табло и всичко си работеше както трябваMegasquirt написа:А сигурен ли си, че инсталацията за таблото е готова? Ти как и къде го пробва? http://vwts.ru/forum/64529 - няма кой знае какво вътре, че да е непоправимо, ако изобщо проблема е в таблото.
- miro_73
- Автомобил: PASAT B3 1989
- Двигател: RP 1.8 mono 1989
Re: PASSAT B4 неработещо табло
Здравейте колеги,да питам нещо.Взех на сина ми Пасат b4 1.9 тди 1z мотора.Таблото е с МФА,всички стрелки работят с изключение на скоростомера,и няма показания на компа .Отчита единствено температура на маслото и грешна външна температура,всичко останало е чертички.Според вас само в таблото ли е дефекта заради неработещия скоростомер или още нещо.Благодаря предварително.