Сервиз за смяна на масло на автоматик 1.8T B5.5

Оплачете се от неграмотни майстори или похвалете някой, който си разбира от работата ... Споделете от къде купувате части за вашят VW
neravas
Автомобил: Passat
Двигател: AWT 2002

Сервиз за смяна на масло на автоматик 1.8T B5.5

Мнениеот neravas » Съб 10 окт 2015 16:23

Здравейте, колеги!
От известно време се ровя по форума, понеже исках да събера компетентни мнения преди да си купя Passat, но сега пиша за 1-ви път. Избрах B5.5 1.8T автоматик типтроник. При диагностиката преди покупката нямаше никакви грешки никъде (закупен е от частно лице, без да знае предварително, че ще се прави диагностика).
В момента е на близо 180к км (реални по vin-a изкарах че 2008-ма е бил на 80). и единственото, което не знам е дали е сменявано маслото на скоростната кутия. Дори и да е, по това което съм изчел до сега е, че на 180 пак трябва да се смени. И тук идва въпросът ми: В кой сервиз да направя интервенцията. Знам, че има много теми по въпроса и се бях насочил към Джемини, но получавам доста противоречиви отзиви. За това ви моля за актуална информация в кой сервиз ще ми свършат качествено работа. Предполагам трябва да сменя и 9-те литра + филтър и гарнитура. В момента автомата работи безупречно, но искам да продължи да е така. Благодаря предварително :)

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Re: Сервиз за смяна на масло на автоматик 1.8T B5.5

Мнениеот Zdravko Zankov » Нед 11 окт 2015 8:51

TiL написа: Като цяло тия автомати са грозна работа.

Защо смяташ така?

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”