Здравейте колеги. Днес се прибирах за Кърджали от Бургас. Както си карах по магистралата на 5та с около 3300 оборота- към 140- 150км/ч. светна лампата на акумулатора за секунда и загасна. Викам си- май ми се стори... след малко започна- святка за секунда две- изгася. така 3 4 км. Освободих от скорост- не святка пак

, и пак газ.. след малко светна за около 15 секунди, колата заби носа и загуби тяга, след това загасна лампата и тягата дойде. Спирам и гледам мотора- работи си всичко е ок, няма шумове, вадя мултисета замервам- 14.4- нормално, пускам всички консуматори- зарежда супер. Гася, паля- не свети. Тръгвам пак и преди Кж. пак започна да премигва. Докато спра да замеря- си изгася.Сега се чудя какво става- знам, че като започнат да заминават четки, колектор- на празен ход светка лампата, като барнеш газта- изгася- и така докато не остане да свети и на високи. А при мен светна на над 3000 об, после на 2000 ,на празен ход не свети. А когато загуби мощност колата не се чу да свири ремък. Одеве си говорих един приятел- викам да не ми заминава диодната плочка- той вика тя или работи или не

и сега не знам какво става. Ако някой е имал подобен проблем ще се радвам да сподели, че такава тема не намерих. Генератора е бош 120А ако е важно.