Транзатлантически полет;Командира на полета се обръща помикрофона към пътниците: Уважаеми пасажери,добре дошли на борда на полет...,летим на височина 10000м,времето е леко променливо очакват се турболенции но...Ах мамка му,мама му да е..а. Тишина : След малко отново звучи гласа на командира на полета-''Извинявам се уважаеми пътници но стюардесата разля кафе в/у мен ...Ако знаете какво голямо кафяво петно имам на панталона си отпред...'' В следващият момент от пасажеския салон се чува разярен вик: ''Да ти е..а майката аз на тебе ,на мен знаеш какво голямо кафяво петно ми се образува на панталона ,ама отзад...'
Излизам на паркинга и гледам върху чисто ново BMW 435I cabrio следната бележка: "Обади ми се! Валя! Тел: 0888хххххх.", "Колко романтично!" помислих си аз и преместих бележката на съседния Голф 2
На другия ден след купон двама приятели си говорят: - Аз снощи опънах Мимето... - Как ще си я опънал, като аз си тръгнах с нея?` - Тогава кой спа на дивана в кухнята? - Митето..
Богатството на българския език: Момче към момиче на първа среща( на глас):Довечера ще мина да те взема. А какво си мисли момчето на ум:Довечера ще взема да те мина...
Жена с кариера е изпратена в командировка.След дълго чакане на този момент ,съпругът и кани любовницата си вкъщи.След като стигат до интимната част-любовницата установява че си е забравила противозачатъчните.Нашия човек казва:Не се притеснявай скъпа,ще взема от тези на жена ми. Отваря шкафа да търси заветните хапчета и ядосан: Мамицата и ,прибрала си ги е...
-Чух, че жена ти е катастрофирала с новата ти кола. Как е тя? -За сега е добре, заключила се е в банята…
.......
Патрулка спира до Субару Импреза през нощта на околовръстното: - Господине, вие какво правите тука? - А нищо, чакам си дилъра. - Аа, добре, аз викам да не правите гонки...
Жена се прибира вкъщи и казва на мъжа си:Скъпи,мисля че имаме сериозен проблем с паленето на колата-карбуратора е пълен с вода и няма палене. Съпругът отговаря:Ти пък откога разбираш от коли,че и определи каква е повредата,къде си паркирала да отида да погледна? Жената отговаря; В езерото на края на града...