Аз си взех при предишната промоция.
Става, особено ако те мързи да си точиш ножовете ръчно.
Но не очаквай чудеса.

Инструменти и аксесоари за автомобила от Lidl - стават ли?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- BS
- Автомобил: A6
- Двигател: BAU
- Контакти:
Re: Инструменти и аксесоари за автомобила от Lidl - стават л
И аз го вземах на предната промоция, доволен съм.
За домашни условия е перфектно. Само за заточване на ножици е малко неудобен (зависи от типа ножица).
За домашни условия е перфектно. Само за заточване на ножици е малко неудобен (зависи от типа ножица).
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
Аз преди около месец взех от там един комплект отвертки мисля че комплекта беше от 8 части 3 прави 3 звезда и по 1 бр. къси отвертки една права и една звезда, дръжките им бяха чевено и черно, като червеното е гумирано. Всяка една от тях е с магнитно покритие отпред. Удобни са и до сега съм отвил всичко което ми е притрябвало, без да се повредят (разбият, или превъртят)
- инжектопляктор
- Автомобил:
- Двигател:
Промоциите с инструменти в Пени-то свършиха. Затвориха го.
Нещо интересно в Лидъл тия дни като евтинийка?

- parno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
динамометричен за 30лв - това си купих вчера , като имам възможност ще го сверя с хубав ключ да видим поне точен ли е , за евтиното е ясно
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
И така да се върнем назад няколко страници, та купих си прословутия гайковерт, и в крайна сметка се оказа че колкото и въздух да му се подава, просто не може да завие напълно болтовете на джантите и трябва да се пристягат леко на ръка след това. А отвиването малко зор му дойде, даже се наложи да му помогна малко, така че общо взето жив та*ак, надух го с голям компресор на 10 12 бар-а и пак файда няма !
- Mitaka.
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте, от следващия понеделник ще пуснат кабели за прехвърляне на ток за 25лв. Някой има ли наблюдение над тях?
- HOMEP OCEM
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, някой да има преки впечатлея за 12V компресор за гуми, че гледам другата седмица ще ги има и обмислям да се оборудвам с един.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имам компресор - чудесен е.
Което не може да се каже за отвертките с червено-черни дръжки - едната вече се заобли отпред.
Което не може да се каже за отвертките с червено-черни дръжки - едната вече се заобли отпред.
Sashko_Trg написа:И така да се върнем назад няколко страници, та купих си прословутия гайковерт, и в крайна сметка се оказа че колкото и въздух да му се подава, просто не може да завие напълно болтовете на джантите и трябва да се пристягат леко на ръка след това. А отвиването малко зор му дойде, даже се наложи да му помогна малко, така че общо взето жив та*ак, надух го с голям компресор на 10 12 бар-а и пак файда няма !
Колко литра е ресивера и по важното -с какво вътрешно фи ти е маркуча ?
Остави ги атмосферите.
- Sashko_Trg
Мисля че е 8 мм !!
Ами сложи 1 см ВЪТРЕШНО СЕЧЕНИЕ и пак помисли !
И 100 атмсфери да надуеш, като нямаш дебит е все едно. Писано беше по напред за това.
Верта е лаком на въздух и за да го накараш да чука, трябва да му увеличиш дебита.
Погледни маркучите на гумаджиите.
Това 8 мм и ако е външното, значи вътрешното е 5-6 мм и просто няма шанс.
И 100 атмсфери да надуеш, като нямаш дебит е все едно. Писано беше по напред за това.
Верта е лаком на въздух и за да го накараш да чука, трябва да му увеличиш дебита.
Погледни маркучите на гумаджиите.
Това 8 мм и ако е външното, значи вътрешното е 5-6 мм и просто няма шанс.
Последна промяна от trv на Пет 16 окт 2015 20:44, променено общо 3 пъти.
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
В събота, ще има пневматична и акумулаторна тресчотка. Чудя се коя от двете да си взема.
Имам лидълски 25л компресор, който е със стандартния си маркуч от кашона. Та тоя компресор дали ще може да я въртитая тресчотка?
Акумулаторната пък....си е на акумулатор и така като го гледам май не е много голям капацитет. Горе долу 2 години...и в коша. Акумулаторния ми винтоверт горе долу толкова изкара и то при не много голямо натоварване.
Де да знам....дайте някакви впечатления за тия двете машинки.

Имам лидълски 25л компресор, който е със стандартния си маркуч от кашона. Та тоя компресор дали ще може да я въртитая тресчотка?

Акумулаторната пък....си е на акумулатор и така като го гледам май не е много голям капацитет. Горе долу 2 години...и в коша. Акумулаторния ми винтоверт горе долу толкова изкара и то при не много голямо натоварване.

Де да знам....дайте някакви впечатления за тия двете машинки.

Вероятно верта ти е бил с сегментни никел- метални батерии, които не карат много. Аз по възможност ги сменям с гелови акумулатори. Поне при 12 волтовите вертове става.
Тресчотката е с литиева клетка и ще кара. Но силата и е колкото на 18 волтовият ми верт от Лидл- 4 кг.
Плевматичната е 6 кг.
Смени маркуча и сложи 1 см ВЪТРЕШНО СЕЧЕНИЕ ако искаш да имаш мощност от 25 литра и да въртиш и гайковерта.
Тресчотката е с литиева клетка и ще кара. Но силата и е колкото на 18 волтовият ми верт от Лидл- 4 кг.
Плевматичната е 6 кг.
Смени маркуча и сложи 1 см ВЪТРЕШНО СЕЧЕНИЕ ако искаш да имаш мощност от 25 литра и да въртиш и гайковерта.
- Sashko_Trg
Маркуча е 8мм вътрешно, дали 8 или 10 се тая !
Върни се в “ОФФ-Топик - други”