Инструменти и аксесоари за автомобила от Lidl - стават ли?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Xaxy
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: AFN 1.9 TDI 110
Re: Инструменти и аксесоари за автомобила от Lidl - стават л
Заслужава ли си №1 , лека по-лека да се подготвим за студовете
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=30452

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=30452
Аз ползвам малка обикновенна метла. Към тези четки съм скептично настроен.
Аз мисля да налазя тази седмица бургииките.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Xaxy написа:Заслужава ли си №1 , http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=30452
Имам такава от 2011г есента. Върши работа при мен,че съм с голямо стъкло отпред и трудно се стига в средата. Но при мен даде фира стъргалката /аз съм си ВИНОВЕН/ - блъсках с нея за да къртя дебел лед към 1 см , няма нищо друго под ръка.
Сега ще си я купя
- Xaxy
Вече си я взех. Днес като ходих да пазаря от Кауфланд видях,че предлагат зимна течност за чистачки по 0,99 лв. за 1 литър,но незнам дали е добро качеството,гледам хората купуват я като топъл хляб...
- drago_tr
- Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
- Двигател: AFN AVB
Xaxy написа:......Днес като ходих да пазаря от Кауфланд видях,че предлагат зимна течност за чистачки по 0,99 лв. за 1 литър,но незнам дали е добро качеството,гледам хората купуват я като топъл хляб...
Миналата година, взех от там някаква такава течност за чистачки. Пак беше по левче литъра. Сега не помня каква марка беше, ама докато я изразходих ми се усмърдя душата. Така че, не е лошо да се отвори капачката и да се подуши и ако ти понася...взимаш.
Между другото, издирвам да си купя 3 броя от магнитните ленти които се закачват за стената и си лепиш инструментите за тях. Мина им промоцията преди няколко дни, обиколих днес магазините, но уви....няма никъде останали бройки.
Може и да не са лидълско производство

Най ще ми е хубаво да си направя сам, ама от къде да се снабдя с такъв магнит. Идей?
- Xaxy
Мислих,мислих отидох я купих. Ее, по-гадна миризма, не бях усещал... Нямам търпение да я изхабя,пръскам ей така само да се изхабят тези 2 литра от казанчето...
Здравейте колеги!
Търся мнения за електрическия трион на Лидл (Parkside)2200w.Вчера гледах един чичко бая дръвца беше нарязал с такъв,който разбира от такава техника моля да коментира.
Търся мнения за електрическия трион на Лидл (Parkside)2200w.Вчера гледах един чичко бая дръвца беше нарязал с такъв,който разбира от такава техника моля да коментира.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
vw101 написа:Здравейте колеги!
Търся мнения за електрическия трион на Лидл (Parkside)2200w.
Режеш дръвце и оптягаш веригата. Не се ли обтегне лошп
Взех я и аз да имам и ел. Понеже бензиновата Шветка е за по яка работа и не ми се пали за малко.
Като мотор е супер- плавно стартира и звучи много добре. По добра е от Маклуча с 1800 вата. Тая си е 2300 вата и е сила. Обаче както каза колегата горе, бързият механизъм за притягане на веригата е тъп. Иска да се затяга яко и да се опъва много добре за да не изпусне и хвърли веригата. Това и е кусура. Нензна какво им пречеше да го направят с болтове. Понеже истинският механизъм за бързо притягане на Хускваран е супер но е скъп.
А в сервиза -Гризли ми казаха че се чупят, ако се притяга зверски, понеже видимо е от ЦАМ сплав спиралата и ПВЦ болт/гайката и е трошливо при тормоз.
Като мотор е супер- плавно стартира и звучи много добре. По добра е от Маклуча с 1800 вата. Тая си е 2300 вата и е сила. Обаче както каза колегата горе, бързият механизъм за притягане на веригата е тъп. Иска да се затяга яко и да се опъва много добре за да не изпусне и хвърли веригата. Това и е кусура. Нензна какво им пречеше да го направят с болтове. Понеже истинският механизъм за бързо притягане на Хускваран е супер но е скъп.
А в сервиза -Гризли ми казаха че се чупят, ако се притяга зверски, понеже видимо е от ЦАМ сплав спиралата и ПВЦ болт/гайката и е трошливо при тормоз.
- plamikcho
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: BLS 2007
Отзиви от последните ми покупки.
1. Прословутото зарядно - излязох карък и нацелих дефектно, не свети нищо като се пусне, дава 15 В на изхода и това е. На всичкото отгоре съм изхвърлил и касовата
2. ЛЕД лампа 10 W/ 60 W. Доволен съм, свети хубаво. Да видим колко ще изкара.
1. Прословутото зарядно - излязох карък и нацелих дефектно, не свети нищо като се пусне, дава 15 В на изхода и това е. На всичкото отгоре съм изхвърлил и касовата

2. ЛЕД лампа 10 W/ 60 W. Доволен съм, свети хубаво. Да видим колко ще изкара.
Утре има нова порция инструменти:
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=883
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=883
- dontaskdontsay
- Автомобил: Golf III 1.6 1994
- Двигател: ABU
plamikcho написа:Отзиви от последните ми покупки.
1. Прословутото зарядно - излязох карък и нацелих дефектно, не свети нищо като се пусне, дава 15 В на изхода и това е. На всичкото отгоре съм изхвърлил и касовата![]()
Нема страшно само намери някои дето си пази касовата и му я искай на заем

Въпреки че и с преснимана би станало но може и да се заядат.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”