siso_k написа:Някой може ли да сподели мнение за SAVA ESKIMO S3+. Конкретно ме интересува поведение на мокро (дъжд, киша, не сняг) и на сухо. Става дума за нови.
Колега, когато преди 7 години имах такива на колата си бяха добри и в едни от челните места в тестовете за зимни гуми в размер 185/60/14. В момента дори не се споменава за тях при тестване на гуми. Не виждам как модел на 10 години може да бъде актуален все още.
П.П. По онова време Гудиър мисля, че предлагаха Ултра грип 5 а знаете, че сега актуалния модел е Ултра грип 9...

Както и да е, всеки сам избира 
Затова и хората правят такива тарикатлъци които както казваш им излизат през г... после. Ако не намеря добри зимни втора ръка, може и да взема едни Корморан-и да видя как са спрямо втора ръка Dunlop Winter Sport M3 каквито имах. Голяма дилема, голямо чудо са тези гуми
На старата ми кола съм карал на поледици, на сняг и на мокро с всесезонни и не ме прададоха и за секунда, но пък лятото съм с 17-ски джанти и за тях са много скъпи четири всесезонни, оффф идва ми да се гръмна