Мнооогоо яки вицове :)

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
bigboy_kn
Автомобил: vw golf mk3 1.4
Двигател: ABD 1993

Re: Мнооогоо яки вицове :)

Мнениеот bigboy_kn » Сря 21 окт 2015 8:13

Баща и син се возят в Жигулито, когато покрай тях минава Шевролет Корвет кабрио с 2 руси бръмчалки.
- Еййй, тате, тате, скивай Корвета!
- К*рвета, к*рвета, сине, ма гледай к'ва кола карат!

Потребителски аватар
BeFree
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BeFree » Сря 21 окт 2015 16:34

- Два билета за "Междузвездни войни".
- На кой ред?
- 10-ти.
- От коя страна?
- Тъмната, ако обичате.

Потребителски аватар
gergeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gergeto » Сря 21 окт 2015 20:04

Киркор се оженил за много красива жена.Гарабед толкова я харесвал че един ден не издържал и казал на Киркор:Слушай,толкова много харесвам жена ти, вече всяка вечер я сънувам-готов съм да ти дам 1000лв.само да я пипна веднъж гола.
Киркор мислил,мислил и се съгласил(що да не му вземе парите само за едно пипане).
Казал на жена си ,тя се съгласила -1000лв.само за едно пипане кой ти ги дава?
Поканили вечерта Гарабед на гости,почерпили го ,по едно време красавицата се съблякла чисто гола и застанала срещу Гарабед:Извади 1000лв. и пипни му казала.
Гарабед я гледал онемял ,обикалял я отвсякъде пак гледал-съвършенна жена.
Накрая казал: Супер жена си, перфектна,ама как нямам 1000лв.да те пипна,ей тъй веднъж само да пипна,ама като нямам пари само ще гледам...

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Мнениеот drago_tr » Чет 22 окт 2015 19:19

Електромер, монтиран във Варненския районен съд, неочаквано смени показанията си.

Потребителски аватар
Водния дух1
Автомобил: Golf 3 variant
Двигател: 1Z

Мнениеот Водния дух1 » Пет 23 окт 2015 21:31

Седят си две баби и си говорят.Едната пита:Ей ,как се казваше оня германец дето ми взе акъка преди време?Другата отговаря:Алцхаймер,Алцхаймер...

Потребителски аватар
R.o.s.e.n
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот R.o.s.e.n » Пон 26 окт 2015 14:33

Митничар влиза на проверка в автобус и пита:
-Цигари,алкохол,наркотици,оръжие?
Пътник от последните седалки сънено се обажда:
-За мен две бири ако обичате!

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Чет 29 окт 2015 23:02

Тънките разлики между селянин и селяндур:

1. Селянин – Човек, който живее на село или в малък град.
2. Селяндур – Живее навсякъде, най-много са в средните и големите градове. По селата не виреят (няма кой да ги търпи).

3. Селянин – Бачка яко, изкарва си хляба с честен труд. Щастлив е, че има работа. Лоялен е към работодател и колеги.
4. Селяндур – Мързелива гад. Мрази да се труди, обича да е “на далавера”. Гледа винаги да изклинчи и да “претакова” държавата, колегата или шефа.

5. Селянин – Чист човек. Обича природата и не свини наоколо. Повечето отпадъци намират приложение в градината или като храна на животните.
6. Селяндур – Свиня. Хвърля си боклука в найлоново пликче през прозореца. Изтърсва си пепелника на колата на светофара. Ако му направиш забележка – бучи, че си плаща данъците и бате Бойко да изчисти. Възможно е и до физическа саморазправа да прибегне.

7. Селянин – Плаща си данъците и сметките. Псува на ум (и на глас) обирджийската държава, но плаща. Декларира си кладенеца, който сам е копал, и му плаща данък.
8. Селяндур – Никога не плаща нищо. Висят му 15 неплатени акта от КАТ и данъци на панелката от 1989-та. Краде парно от комшиите, слага си магнит на електромера и не плаща вода.

9. Селянин – Говори просто, но разбираемо. Ако се премести да живее в голям град, за една година преодолява диалекта.
10. Селяндур – Мйека цял живот и твърди, че това е най-чистият български език. Мрази да го поправят, не желае да научи нищо ново.

11. Селянин – Умее да се весели, знае как и кога. Ако е сватба, ще чуе цяло село, но семейните празници се празнуват у дома.
12. Селяндур – Дъни музиката яко до 4 сутринта и хич не му дреме, че е примерно вторник и утре всички наоколо са на работа. Другият вариант е да се нареже като свиня в кварталната кръчма, да се сбие със сервитьора, да оповръща таксито и да опикае асансьора.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Из форумите:
Неотдавна се сдобих с Canon 400D. За кратко време заснех сума снимки и ето вече се замислям, да не съвместя ли приятното с полезното. А именно да изкарам някой лев със снимки на сватби. Парите са нормални! Запознат съм с практиката на снимането - имам приличен опит със "Зенит". По моя преценка смятам какво е необходимо. Наличният обектив за сега е само стандартния, разбирам, че е нужен друг, но сега няма да се натоварвам. Възможно ли е само със стандартния? Нужна е външна светкавица, предполагам за ххх лв., препоръчайте каква най-добре да взема. Допълнителна карта за памет и акумулатор ще купя. Какво още е нужно? Статив с "кабел" - не знам, по мое мнение, не е задължително.

Отговор: Неотдавна се сдобих със скалпел от санитарния магазин. За кратко време вече изрязах кожения диван, едва не отрязах гърлото на кучето си, и ето вече се замислям, да не съвместя ли приятното с полезното. А именно да поработя като кардиохирург. Парите са нормални! С практиката на хирургията съм запознат - имам приличен опит с консервен нож. По моя преценка смятам какво е необходимо. Скалпелът още не е заточен и е само един, разбирам, че е нужен и друг, но сега няма да се натоварвам. Възможно ли е само със един да се направи аортокоронарно шунтиране? Нужен е също хемостат, предполагам за ххх лв., препоръчайте какъв най-добре да взема.. Памук и тампони ще си купя сам. Какво друго е необходимо за операция? Троакар и форцепс за тъкани - не знам, по-моему, не е задължително да има.

Потребителски аватар
zylmishok
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zylmishok » Съб 31 окт 2015 20:28

Тя:
– Днес цял ден съм адски нервна... И не ме питай защо...
Той:
– Добре...
Тя:
– Ето, виждаш ли..?! На теб изобщо не ти пука.....
:mhihi

Потребителски аватар
gergeto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gergeto » Съб 31 окт 2015 21:21

Командира на поделението получава телеграма -майката на редник Петров е починала,съобщете му го по подходяшия начин.
Командира поверява задачата на старшината на ротата.
Строява старшината ротата:Равнис,мирно...Петров ,мaйка ти е починала. Петров припада.
След като вижда това командира привиква старшината: Може ли да си такъв идиот бе ,може ли така директно да кажеш на момчето такава лоша новина.Следващия път бъди по-внимателен.
След време се получава телеграма-починала е майката на редник Иванов.Отново старшината строява ротата,но за да бъде по -внимателен казва:Всички на които майките са живи и здрави -крачка напред...Иванов ти къде отиваш напред бе ... :11

Потребителски аватар
viksanlg
Автомобил: Пасат б3 Лада Калина
Двигател: пб
Контакти:

Мнениеот viksanlg » Нед 01 ное 2015 8:49

- Тaте, кой е този Бaтмaн? - Един човек, който рaботи денем, a нощем се мaскирa, зa дa излизa по улиците. - Кaто чичо Митко ли!?! - Не, чичо ти Митко е трaвестит...
.............
Отива Волен Сидеров в едно село по сигнал, че някакъв дядо отглежда канабис. Влиза Волен в двора, извадил си депутатската карта и вика на дядото: - Настоявам да огледам нивите ти, ти си производител на наркотици! - Няма проблеми - казва дядото - гледай, проверявай, само в онази нива не ходи... - Ти ли ще ми кажеш къде да ходя?! Я виж тази карта - аз съм депутат, мога да ходя където си искам! - Няма проблеми - кротко му казва старецът ходи, проверявай, само в тази нивичка недей... Навирил му депутата Сидеров картата си в лицето му и крещи: - С тази карта никой не може да ме спре! Въздъхнал дядото и се отместил... След 5 минути: бяга Волен, краката му едва докосват земята, и крещи нечовешки... зад него мощно и сигурно го догонва едър разгонен бик... Дядото, се облегнал на високата ограда, запалил си цигара и вика на Сидеров: - Картата, покажи си картата!!.
.............
- Защо не напредвам, учителю?
- Виждал ли си чайката да прелита над пламтящия залез?
- Да, учителю!
- А как водопадът се опитва да разбие скалите, но без да успява?
- Да, учителю!
- А отражението на Луната в тихи води?
- Да, учителю!
- Еми, затова не напредваш, щото само се заплесваш по някакви тъпотии, вместо да тренираш!
..............
- Какво прави Ивет Лалова, когато изпусне автобуса?
- Чака го на другата спирка.
..............
През 1874 хокеистите са първи път са почнали да ползват протектор за слабините(суспенсуар). През 1974 година за първи път ползват каска. Минали са 100 години, докато съобразят, че мозъкът също е жизнено важен орган...
..............
Попитали радио Ереван: - Какво е икономическа реформа? - Представете си, че са ти свалили якето, дали са ти фланелка и ти казват "Честито палто!"...
..............
Попитали радио Ереван: - За какво служи женската логика? - За да съсипва мъжката психика. - отговорило радиото.

phantom_
Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
Двигател: avf+m47

Мнениеот phantom_ » Сря 04 ное 2015 17:20

Едно циганче се боядисало бяло. Върнало се в къщи. Като го видяла майка му, веднага скочила:
- Ти на бял ли ще ми се правиш? - дръпнала му един здрав пердах.
След малко баща му:
- Ти на бял ли ми се правиш? - спукал го от бой.
Излязло на улицата, там неговата банда, без да го пита и тя го спукала от бой.
Седнало циганчето на една пейка и си казало:
- Ей, от 15 мин. съм бял и вече мразя циганите! :mhihi

Потребителски аватар
viksanlg
Автомобил: Пасат б3 Лада Калина
Двигател: пб
Контакти:

Мнениеот viksanlg » Сря 04 ное 2015 21:31

Баща с ококорени очи гледа сина си, който се гримира и си слага червило. Заеквайки го пита: - Сине, ти да не си некакъв пед*рас? - Какъв пед*рас, бе тате! Аз съм принцеса!
...............
- Тaте, кой е този Бaтмaн? - Един човек, който рaботи денем, a нощем се мaскирa, зa дa излизa по улиците. - Кaто чичо Митко ли!?! - Не, чичо ти Митко е трaвестит...
...............
- Ало, кабинетът за женска консултация ли е? - Да, кажете! - Педалът на спирачките отдясно ли е или отляво?
...............
Разговор по комшийски. - Да няма някой болен у вас - гледам, лекарят ден през ден ви навестява за по час-два? - Не, защо?! Миналата година, като всеки ден у вас идваше един военен, война ли имаше?!
...............
Попитали Радио Ереван: - Има ли живот на Марс? Радио Ереван: - И там няма...
...............
Евреин носи в Израел портрет на Ленин. - Това какво е? - питат го на руската митница. - Не "какво", а "кой"! Това е другарят Владимир Илич Ленин... На израелската митница го питат: - Това кой е? - Не "кой", а "какво" - това е рамка от злато..

Потребителски аватар
onazi
Автомобил: Golf IV
Двигател: 1.9 TDI

Мнениеот onazi » Сря 04 ное 2015 23:39

- Господинеееее, карате в насрещнотооо!
- Абе плащам 145 лева за винетка! Ще си карам където си искам!

Потребителски аватар
Pet_rov
Автомобил: Passat Variant B4
Двигател: ADZ 1996

Мнениеот Pet_rov » Чет 05 ное 2015 10:59

Във връзка с местните избори на село откриха секс-шоп. В асортимента са включени:
гумени лопати, гумено виме, презервативи с вкус на картофи и надуваем кмет!

Първият сняг на пътя е като първия секс. Всеки бърза за някъде, тича насам-натам, а половината и гуми нямат.

Потребителски аватар
R.o.s.e.n
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот R.o.s.e.n » Чет 05 ное 2015 13:05

Докторе, какво да правя? Спя с чужди жени, а мъжете им ме бият?
-Отидете в армията. Може добре да ви се отрази.
След няколко месеца.
-Благодаря, докторе. Много добър съвет ми дадохте!
-Повече не спите с чужди жени?
-Спя, и още как! Обаче се обличам за 45 секунди!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”