Мнения за фирми за почистване за автомобил на адрес
-
- Автомобил: Seat-Leon
- Двигател: 1i8-20v-2002-gas-automatic
Мнения за фирми за почистване за автомобил на адрес
Привет, някой случайно да е ползвал услугите на такава фирма за вътрешно почиствне на кола да сподели мнение? Става въпрос за http://vo.grupo.bg/all/oferta-blqsyk-vashata-kola-tsqlostno-mashinno-prane-podsushavane-salon-avtomobil-vash-60044?aff_id=119 ??? Незнам дали е удачно по това време да се пере салон, но моя е доста мръсен, а сам едва ли ще се справя или ако знаете подобна читава фирма я споделете.
- stanlley
- Автомобил: VW Passat 6 Skoda Superb
- Двигател: CBAB 2010 AVF 2005
Re: Мнения за фирми за почистване за автомобил на адрес
Ползвах услугата на точно тази фирма.
Като цяло услугата е много удобна. Колата съхне буквално за няколко часа и тапицерията (и тавана, в моя случай)се освежават супер добре.
Това което не ми хареса:
1. Машината с която дойдоха беше професианален "екстрактор", но не беше Рейнбоу.
2. Нямаше приставка за изтупване
3. Човека бързаше и се опита да претупа нещата - но не му се получи. След няколко забележки от моя страна, салона беше освежен отлично.
4. Докато е мокра тапицерията изглежда супер, но след като изсъхне може да забележиш, че на някои места е пропуснато. Просто на светъл салон може да си проличи къде е изпрано ок и къде е пропуснато.
Като цяло:
Ако им стоиш на главата и ги гледаш какво праявят - може да си освежиш тапицерията за малко пари и на удобно за теб място. И второ - съхне бързо.
Кофти е че рекламация приемат само на място (което докато е мокра тапицерията е малко трудно да се хване. Ако се обадиш на другия ден с някаква рекламация- колкото и да е основателна - ще те отсвирят.
Надявам се да съм бил полезен.
Като цяло услугата е много удобна. Колата съхне буквално за няколко часа и тапицерията (и тавана, в моя случай)се освежават супер добре.
Това което не ми хареса:
1. Машината с която дойдоха беше професианален "екстрактор", но не беше Рейнбоу.
2. Нямаше приставка за изтупване
3. Човека бързаше и се опита да претупа нещата - но не му се получи. След няколко забележки от моя страна, салона беше освежен отлично.
4. Докато е мокра тапицерията изглежда супер, но след като изсъхне може да забележиш, че на някои места е пропуснато. Просто на светъл салон може да си проличи къде е изпрано ок и къде е пропуснато.
Като цяло:
Ако им стоиш на главата и ги гледаш какво праявят - може да си освежиш тапицерията за малко пари и на удобно за теб място. И второ - съхне бързо.
Кофти е че рекламация приемат само на място (което докато е мокра тапицерията е малко трудно да се хване. Ако се обадиш на другия ден с някаква рекламация- колкото и да е основателна - ще те отсвирят.
Надявам се да съм бил полезен.
- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
И аз, както колегата stanlley ползвах техните услуги.
Споделям напълно написаното. Машината не е Рейнбоу, но мисля и тя свърши добра работа.
Моят салон е черен и видимо се освежи. За парите си е добро решение, защото не натъпква прахта по-навътре.
И да, има лека припряност и е хубаво да бъдеш настоятелен за почистване на местата, които знаеш че са по-замърсени, защото веднъж намокрено, трудно се забелязва, преди да е изсъхнало напълно.
На мен за под, седалки и кори на вратите ми взеха 25 лв. някъде.
Съхненето отнема 2-3 часа, ако е хубаво времето. Ако не е - просто ще я покараш с парното на макс 2-3 дни и ще е готово.
Споделям напълно написаното. Машината не е Рейнбоу, но мисля и тя свърши добра работа.
Моят салон е черен и видимо се освежи. За парите си е добро решение, защото не натъпква прахта по-навътре.
И да, има лека припряност и е хубаво да бъдеш настоятелен за почистване на местата, които знаеш че са по-замърсени, защото веднъж намокрено, трудно се забелязва, преди да е изсъхнало напълно.
На мен за под, седалки и кори на вратите ми взеха 25 лв. някъде.
Съхненето отнема 2-3 часа, ако е хубаво времето. Ако не е - просто ще я покараш с парното на макс 2-3 дни и ще е готово.
- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
Ако си карате колите с мокър салон, ще миришат кофти много време.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Хахаха...те професионалните фирми за почистване почти са спрели да използват тази пародия наречена Рейнбол, поради простата причина, че това си е обикновен екстрактор с много скъпа и неоправдана поддръжка. Бъкана е с филтри и като цяло единствения и плюс е, че не изхвърля прах докато се работи с нея....което един екстрактор го прави, без да струва една чанта с пари.
Аз мисля да се занимавам точно с такова нещо. Пране на салони на място, но все ме спира проблема с тока. Клиента ако живее на 8 етаж какво правим?
И малко или много това ме спира да се занимавам с тази дейност. За да не мирише салона след прането, трябва седалките да се минат с препарат и след това да се мине отново всичко, но само с чиста вода. Защото винаги остава от мръсотията и препарата, и наистина остава и миризма след това. Особено в случаите, когато клиента използва автомобила веднага след процедурата...почти е неизбежен обратния ефект от миризмата. Малко като реклама ще прозвучи, но съвсем скоро ще може да се възползвате от услугите ми 
Аз мисля да се занимавам точно с такова нещо. Пране на салони на място, но все ме спира проблема с тока. Клиента ако живее на 8 етаж какво правим?

- lokva
- Автомобил: Passat 3c
- Двигател: CBAB 2008
колега тока не е такъв проблем като едно време. сега има разни системи които да преобразуват напрежението подходящо за вашите нужди. има и екстрактори работещи на 12 -24 волта. както и възможноста да се ползва един малък генератор.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
То е ясно. Просто инвестицията трябва да си заслужава. А тя никак няма да е малка...Само разходите по препаратите, които трябва да са качествени са доста. А аз мисля да стрелям само в качеството, като да се предлага и почистване на климатичната система, поддръжка на кожени салони, ароматизатори. Има много тънкости, които трябва да се спазят, а и конкуренцията на пазара е огромна.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”