термостат
термостат
Зная че има бая изписано за термостатите и проблемите с тях,но искам да "запея старата песен на нов глас"един вид - та моля понеже ми предстой да сменям моя термостат просто мнения за марка - или с две думи какъв да си взема - няма да пускам анкета - драснете с какъв сте и доволни ли сте(може и цена ако е взиман скоро)- аз ще преброя и ако се очертават 3-4 марки ще пусна 1 анкетка- нека темата не се приема като "петъчен спам"Благодаря предварително
- bulaki
- Автомобил: VW Passat B8 variant Hight Line
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм с BEHR от Ауто+,един колега сложи на баща му на Jetta-та същият преди година и половина и за сега няма проблем с него (24лв.).Има го и по-евтино на Илиенци, ама точно къде не мога да кажа.Това е моето мнение,нека и другите колеги изкажат тяхното,за да те олесним към коя марка термостат да се насочиш за твоят автомобил.
Успех
Успех
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
VeilSide написа:абе аз вече не знам какво да му правя на моя ABF, интересното е, че на дълъг път държи 80 и малко градуса. Термостата отваря на 84 градуса. Не знам дали е нормално
По принцип трябва да отваря на 87 градуса.
Аз съм с Behr от магазина на Хаджиеви на Красно Село за 14лв го взех, но и при мен на дълъг път държи 80 градуса по показания на таблото. Нещо не съм доволен, ама по разказите на вили98 неговия термостат от Юнитрейд не бил читав...
Знае ли човек какво да купува вече

- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
http://www.motoradusa.com/ - май vit autosofia ги беше споменал в една от многото теми за термостати - липса на оплаквания от клиенти 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”