Питаш за фейсовото ли?
На външен вид ми допада много.
Различни фарове,стопове,интериор.

Audi A4 или VW Bora
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
- Dagestan
- Автомобил: Toledo 1M2 и един Фокус
- Двигател: AGN 2000
Re: Audi A4 или VW Bora
И аз бих предпочел А4 Б5 фейслифт пред Бора. Карал съм такова с 1.6 100к.с. и мога да кажа, че върви приятно, двигателя не е твърде слаб за купето(дано не ме нападнат баДките с коли по над 200 коня). Вози удивително меко, сравнено с моята кола(която е със същата ходова част като на Бора) и скоростите влизат едно мазно и хубаво, не като на кола с напречен двигател. Също купето е обезшумено по-добре. Единствено можеше да е леко по-широко вътре от Бора/Голф 4.
Не знам как стои въпроса с обслужване на окачването, но на няколко пъти съм виждал в моя регион, А4-ки и Пасати Б5-ци с предното дясно колело пропаднало в калника и колата с муцуна забита в асфалта.
Не знам как стои въпроса с обслужване на окачването, но на няколко пъти съм виждал в моя регион, А4-ки и Пасати Б5-ци с предното дясно колело пропаднало в калника и колата с муцуна забита в асфалта.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Чупят преден ( прав ) долен носач. За него е хванат амортисьора ( долното ухо) . И често е десният , той е по-натоварения и повече удари/дупки/ пропадания от банкета и т.н го мъчат. По-рядко на коли с 15-ки джанти, по-често на 16-ки и 17-ки ( поради малката височина на гумата и съчетанието със спортно окачване)Dagestan написа:но на няколко пъти съм виждал в моя регион, А4-ки и Пасати Б5-ци с предното дясно колело пропаднало в калника и колата с муцуна забита в асфалта.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Хидравлика, спирачки, превключване на предавките - еднакви пръчки са за каране. Дългия им земен път е много по-важен за това коя колко е "качествена", така че търси по-свежия екземпляр. 

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Ба, вози по-добре, скърца по-малко. Имам под ръка една такава фейслифтова Б5 1,8Т кватро с типтроник, кожа и тн., на истинските й 140 000 мили с документи които включват дори офертата от шоурума в САЩ(28000$, 1999г). Поддържана винаги изрядно, има 30-40 листа с фактури и сметки от сервизни посещения... Друса си и си скърца колкото щеш, а толкова добри екземпляри са по-скоро изключение! 

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
TiL написа:Ма като се качиш в а4-ката го няма тва скърцане от пластмасите, няма го тоя шум, вози по-добре... но пък таблото им е по-скапано(много ме радваше на пасата ми), борда им е по прос...
Моята вози много добре за малка кола като А4, с нормалното окачване е ( височина ) , дори и след като я повдигнах с около 20мм, па нямам драми , вози екстра. Сравнявам ги с доста други коли, еми ...
TiL не ми стана ясно за таблото

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Преди 1-2 месеца за брат ми купихме Бора 1.8 125 к.с. 4motion с газов инжекцион за под 3000 лв. Бита от градушка. Обслужена, регистрирана, с хубави гуми и т.н.
Естествено имаше някои неща за правене като например 4 диска и накладки, смяна масло халдекс и други, но като цяло колата е много читава, просто няма добър външен вид.
Естествено имаше някои неща за правене като например 4 диска и накладки, смяна масло халдекс и други, но като цяло колата е много читава, просто няма добър външен вид.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
TiL написа: ]
Па ако го опраиш тва табло да свети,мое и то да те радва.
-
- Автомобил:
- Двигател:
А за Пасат B5.5 какво ще кажете? Гледам, че държат същите, ако не и по-ниски цени от Bora-та и A4-ката, което не мога да си обясня 

- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
според мен накрая скачай на октавия примерно http://www.mobile.bg/11447865827308908
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”