Xaxy написа:Купих един Ваг-ком от олх, но още като го включих и изпуши.....
30лв? Тоя кабел струва 18лв - за толкова взех синият, който си дал на снимката и работи. Искрено се извинявам, ако съм те подвел, аз си го ползвам и си ми работи повече от 1 път със сигурност. Какво му "изпуши", някой да не си е играл по пинчетата на диагностичният порт?

Като не искате да се набутвате, то купете си кабел от 100лв разучете опциите и избийте някой лев от четене на грешки на съседите 
2013г си купих пасат б5.5 1.8Т 2001г. Не след дълго се случи нещо... понеже района ни е "пълен" с "читави" майстори, то само един имаше кабел за ВАГ. Обаче е с такъв характер, че след 2рата минута при него или ти се прииска да му навреш очилата в задника или да си тръгнеш. Та наложи се да си търся кабел. Дадох 100лв за кабел(от колега във форума) за да съм сигурен, че ще ми върши работа и че няма да имам ядове. Е така и стана, ползвам си кабела и на сегашната кола, помагал съм и на приятели и познати с безплатно четене на грешки. Прав си че четенето не е диагностика, но те упътва какво да търсиш в нета ;) Та колегата да си вземе читав кабел и да забрави за проблемите.