http://eisoukr.guaranteefund.org/searchpolicy?l=bg
от 2011 има граждански в БГ

Мнение за BMW 530i ,бензин с газ
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Мнение за BMW 530i ,бензин с газ
да, от 2007-ма е в БГ. Имала е и доста приключения. Твърдо я задрасквам от списъка 

- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
вчера гледах това. Гори много, но проблема донякъде се решава с една добра газова
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11441118725276752
някакви коментари относно екземляра
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11441118725276752

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
320д също не е за пренебрегване. Не знам обаче дали ще намериш запазена. Разхода на 320д е много приятен, не е ламя и върви повече от доволно. Преки наблюдения имам от към части. Предни амортисьори 90лева парчето по спомен, биалетките също бхяха доста евтини. Имаха някакъв проблем с рейките, защото има малко електроника в тях и понякога се чуват странни звуци, наподобяващи заминал тампон на носач например. Поне това което правехме беше с тези заминали части. 

Закарай я в сервиз да я прегледат.
Перфектна за газ.
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
TiL написа:15 бона за трета серия?Трябва да си под 1.70см и 75-80кг
1.85 и 83 кг.

няма как, толкова вървят читавите тройки...петиците за тия пари са раздрънкани доста.
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
гледам BMW Е60 530 бензин,гледам и за Audi A6 3.0TDI...E90-ката ми е попринцип краен вариант, но сериозно започнах да се замислям за тази,която ви показах.
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
TiL написа:Ми ходи я гледай и ако ти се стори читава я отнася.
ходих, ходих...очаквах малко повечко откъм вървеж от нея...2-3 дни ще мисля и ако не излезе някоя петичка 3.0 бензин най-вероятно ще я взема

- Pagemakerboy
- Автомобил: 2025 Audi Q8 50 TDI quattro
- Двигател:
Ти наистина не знаеш какво точно искаш :)
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
според мен търси x-drive и без това търсиш голям двигател те по-често са 4x4
- connor cane
- Автомобил:
- Двигател:
Тройката е страшно тесен и глупав кенеф - ако си 1.80 и нагоре, зад теб не остава място за човек с крака - може само да сложиш бебешко столче.
Освен това имай предвид, че и с БМВ 3/5 серия, и с Ауди А6 4Ф (особено дизел) ставаш страшно оперативно интересен за джамбазите и вероятността колата ти да хване краченца във всеки един момент е огромна.
Общо взето - вкарваш си таралеж в гащите която и от посочените от теб коли да избереш.

Освен това имай предвид, че и с БМВ 3/5 серия, и с Ауди А6 4Ф (особено дизел) ставаш страшно оперативно интересен за джамбазите и вероятността колата ти да хване краченца във всеки един момент е огромна.
Общо взето - вкарваш си таралеж в гащите която и от посочените от теб коли да избереш.

Здравей колега да те питам мислил си да си я докараш от чужбина ?
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
jivko_stz написа:Здравей колега да те питам мислил си да си я докараш от чужбина ?
По принцип мислил съм го, но в момента съм отправил оферти към два автомобила тук в БГ, от частни лица,та чакам да ги видя какво ще решат...:)
- wmalevski
- Автомобил: Golf Mk5
- Двигател: R32 DSG
194см, 100кг съм и карах Е90-ка до преди 2 години. Смея да кажа, че колегата не е прав, за сядането отзад. То зависи и кой как си държи седалката, но спокойно си возих 4-човека, разстоянието е горе долу, както и при голф 5. Реално аз карам 4 човека много рядко, та за мене това не е водещо в избора на кола. За мене избора на колегата е доста странен ауди дизел или бмв бензин? специално 325 с автомата е супер умрял като динамика.. и въобще няма усещане за кола 220 коня.. Но те май почти всички бмв-та са така.. Приятел си търсеше читаво бмв и тесвахме 330, което беше доста мудно.
- Nikkolay
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wmalevski написа:....За мене избора на колегата е доста странен ауди дизел или бмв бензин? специално 325 с автомата е супер умрял като динамика.. и въобще няма усещане за кола 220 коня.. Но те май почти всички бмв-та са така.. Приятел си търсеше читаво бмв и тесвахме 330, което беше доста мудно.
Странен е да

Затова се насочих към BMW E60, за предпочитане 3.0 бензин мотора, защото са послочвично здрави...Случайно поаднах на едно читаво 325 бензин, затова писах и за него. И да, 2.5 мотора бензин на BMW с автомат е все едно караш голф 3-ка 2.0
въпросът е, че ми трябва здрав автомобил, а бензиновите мотори на BMW може да са куци, но за сметка на това здрави и перфектни за газ

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”