Избор между два конкретни автомобила..Audi A6 C6

Volkswagen или Audi, Golf или Passat, Bentley или Bugatti - това е мястото да питате, да споделите и да разберете
Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Избор между два конкретни автомобила..Audi A6 C6

Мнениеот Nikkolay » Пет 30 окт 2015 16:50

vanesto написа:Музиката му е яка - Buse :icon_lol, подозирам че и на тая са въртяни км-те, защо не ги провериш.

да, Buse-то ще гърми здраво. Утре сутрин ще ходя да го гледам. По думите на продавача колата е закупена от БГ, била е на шефа на Пиреус Лизинг, после били фалирали :dontknow ....и той купил колата на търг на 75 000 км (дотогава я има и в базата на Порше БГ). Сега била около 140 хил. км, карала я жена му, обаче искала да си купува жип(официалната версия) :mhihi
Километрите ако са въртяни и ги е намествал човек, който разбира, няма как да ги хвана...Ще го видя утре на 16-17 бона ако се навие, ще я карам на сервиз най-вероятно :mrgreen

Потребителски аватар
Pagemakerboy
Автомобил: 2025 Audi Q8 50 TDI quattro
Двигател:

Мнениеот Pagemakerboy » Съб 31 окт 2015 1:16

Аз не мисля, че ако беше на 140 000, нямаше нарочно да не снима лявата част на шофьорската седалка и нито една качествена снимка на волана. Моята е на 265 000 реални и волана има само наченки на износване и салонът свети. Не е снимал и нищо от копчарляка, дето се износва, а е сложен за смяна (около навигацията, климатроника и MMI-то). Тоя за фаровете и копчетата за стъклата са лесна работа.
Няма преден парктроник.
Не е ясно ксенонът със завиване ли е или не.
Не става ясно дали огледалата са с електрическо прибиране (а колко щеше да е лесно да си беше просто пуснал снимка на екстрите от стикера в багажника, вместо да се гадае).
Като гледам подновяването на зелената карта към гражданската, че става на три месеца, ме води на мисълта, че и гражданската и каското са на вноски, което значи обикновено липса на пари (все пак незадължително), съответно поддръжката може и да не е безкомпромисна. Отделно аз кола от мърляч, дето го мързи да си махне стария стикер на гражданската (щото 100%) е на вноски и лепи нови над него, пък НИКОГА няма да си купя.
Колата се продава от повече от една година. Ако беше такава кукла, дали нямаше да я е отнесъл някой?
Цената е повече от безумна за 2006, и в Ауди форума един търсач на луди ненормалници е опънал едно 2.7 TDI с насран салон, протрит волан, изподрано и изтъркано около управлението на MMI за 20 бона, ама като минат 1-2 години и ще проумее, че ТОГАВА вече няма и 10-12 да му вземе.
Ти ЛИЧНО видя ли я колата в базата на Порше кога е била на 75 000?

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Съб 31 окт 2015 1:29

Pagemakerboy написа:....

мерси за бележките колега, утре ще ходя да я гледам и ще видя на място какво е положението :)

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Съб 31 окт 2015 3:06

Те тези снимки според датата са на 2години.Дано не я хареса колегата че ще се набучи на голям кютюк.Не знам душегуба каква слава има но това го вкарва в джоба по разходи....

Потребителски аватар
Pagemakerboy
Двигател:

Мнениеот Pagemakerboy » Нед 01 ное 2015 2:29

Здрава 4ф-ка не може да се сравнява по никакви показатели с душегуб. Това е АВТОМОБИЛ с ГЛАВНО А.
Откакто Петър в Разлог с дюзи и Стефан в СОфия решават ОСНОВНИТЕ проблеми ЕГР, вихрови клапи и ДПФ на СМЕШНИ цени, тази кола е
добра за купуване. Стига да не вземеш съвсем починал екземпляр.

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Нед 01 ное 2015 17:47

Напълно съм съгласен че е великолепен автомобил.Дори и сега след близо 10год си е кола отвсякъде.Но има доста теми във АУДИ форума.... във едната имаше приблизително колко излиза във пари на година удоволствието да го имаш.Застраховки...данъци...подръжка...преглед.... :scare3 Абе премиум автомобил си е и е скъпо удоволствие

Потребителски аватар
Nikkolay
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nikkolay » Нед 01 ное 2015 17:59

Ходих да гледам днес тази - http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11373567677557716
направо не знам не ги ли е срам да слагат такива цени на такива таралясници...за тази кола и 4000 лв.не си заслужават :Mr Green Fun Всички стъкла по колата сменяни, евентуален сериозен удар отпред, големи разлики във фугите под фаровете, тръгнала ръжда по тавана и по единия калник, годината й 2004-та (той я обявил 2006-та), реални 150 000км, салона изглежда като на 450 хил., със скорост над 80км. залита вдясно... колата купувана от България за собственина ка Пиреус Лизинг с история, а в багажника сервизна книжка с два печата от 2004-та и 2005-та сервизно обслужване в немски сервиз...и след това историята мълчи :mrgreen
и за капак: продавачът вика "аз не съм търговец,колата я кара жената 5 години", а в двора му 3 коли без номера нов внос :scare3

Последна промяна от Nikkolay на Нед 01 ное 2015 22:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pagemakerboy
Двигател:

Мнениеот Pagemakerboy » Нед 01 ное 2015 20:13

А, така, видя ли :)
Иначе Стефан не го знам кой е този, дето ти познаваш.
Този Стефан, който аз познавам, не се занимава с газови уредби :)
Ника му във форума на Audi e krematop.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 05 ное 2015 22:48

Карах C6 2.4 177 коня купувано ново. Имаше безумен разход на масло, наливахме по 2 литра от смяна до смяна. Други забележки нямам.

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”