Мнения за XC90
Мнения за XC90
Колеги братовчед ми се е заинтересувал живо от това Волво, говоря за първите джипове ХС90 с дизеловия д5 мотор.Цени, поддръжка на джипа като цяло, качество на двигателите и трансмисиите и най вече цени за части. Мерси.
-
- Автомобил: PASSAT B 6 Variant
- Двигател: BMR 11.2006 DSG
Re: Мнения за XC90
Нямам лично аз такъв автомобил,но наше приятелско семейство караха около 3-4 г такова волво.До колкото аз съм информиран D 5 e най-сполучливия и надежден ,здрав мотор.Това трябва да е достатъчно за да се пристъпи към покупка.А що се отнася до цени на части.......Кола се купува за да се кара.Естествено,че трябва да информиран и за цени на части и пр,но това не мисля,че трябва да откаже човека от така набелязаната и желана придобивка.Всички коли си имат конструктивни проблеми/дефекти или слаби места/
Така,че......да се поинтересуват от още мнения и препоръки.
Не мисля обаче,че мястото е в този форум.Аз отговорих от уважение,дано има и такива като мен.
Така,че......да се поинтересуват от още мнения и препоръки.
Не мисля обаче,че мястото е в този форум.Аз отговорих от уважение,дано има и такива като мен.
Колега мерси за мнението, нарочно пуснах питането си тук а не във Волво форума защото знам че мненията ще са малко или много по-обективни.Темата няма за цел провокация или други подобни.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Мисля че най точното описание за XC90 го прочетох във Офф роуд форума : страхотен автомобил, и отвратителен джип 

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Изключително трудни за препродажба, автомата лесно се прегрява(1500лв), 14 годишен модел е. Това са негативи, иначе е солиден. 

Прочетох и доста инфо из техния форум - машината си изисква сериозни пари за поддръжка, а автоматите им не са от най-сполучливите.Иначе като цяло май наистина е добра машина.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”