датчик температура
-
- Автомобил:
- Двигател:
датчик температура
не ми работи датчика за температурата.Голф2 1.3 Какво да правя
-
- Автомобил:
- Двигател:
и аз вчера тръгнах да сменям моя. Продадоха ми някакав испанкси FAE с една жълта точка вместо пръстен. Сложих го на голфа ама температурата взе да се качва до 110 в града и ни парно я смъква ни перка се включва. Та .. взех да се чудя дали не работи хич датчика, дали е ментак или не е тотално за мойта кола.
Сега пак си карам с оргиналния (пише Luxemburg на него) и температурата си стои на 90.хммм
p.s. Golf 1.8 mono

p.s. Golf 1.8 mono
Виж си стабилизатора на напрежението ,доколкото разбрах от колегите, и задължително със стария в магазина щото много некомпетентни са на места. Виж ко ставаhttp://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?t=35167
- baibradar
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
lemonj написа:и аз вчера тръгнах да сменям моя. Продадоха ми някакав испанкси FAE с една жълта точка вместо пръстен. Сложих го на голфа ама температурата взе да се качва до 110 в града и ни парно я смъква ни перка се включва. Та .. взех да се чудя дали не работи хич датчика, дали е ментак или не е тотално за мойта кола.Сега пак си карам с оргиналния (пише Luxemburg на него) и температурата си стои на 90.хммм
p.s. Golf 1.8 mono
Аз също си купих точно същя испански ментак и на мен температурата на таблото ми е 110 градуса а на антифриза мерено в разширителното казанче с друг термометър е между 86 и 92 градуса. Някои знае ли къде се продават читави датчици ама не от тези испанските?
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
lemonj написа:
и аз вчера тръгнах да сменям моя. Продадоха ми някакав испанкси FAE с една жълта точка вместо пръстен. Сложих го на голфа ама температурата взе да се качва до 110 в града и ни парно я смъква ни перка се включва. Та .. взех да се чудя дали не работи хич датчика, дали е ментак или не е тотално за мойта кола. Сега пак си карам с оргиналния (пише Luxemburg на него) и температурата си стои на 90.хммм
p.s. Golf 1.8 mono
Аз също си купих точно същя испански ментак и на мен температурата на таблото ми е 110 градуса а на антифриза мерено в разширителното казанче с друг термометър е между 86 и 92 градуса. Някои знае ли къде се продават читави датчици ама не от тези испанските?
Колеги не се унасяйте толкова..... моя, който купих от А+ си е точно от Люксембург , оригинален уж , ама и на мен ми показва 110 градуса ..... така че да знаете има нещо променено в идеята а не че е ментеливо ..... ( интересното е , че до 70 градуса показанията му са перфектни и от там.....оди коня у ряката

- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
juve написа:lemonj написа:
и аз вчера тръгнах да сменям моя. Продадоха ми някакав испанкси FAE с една жълта точка вместо пръстен. Сложих го на голфа ама температурата взе да се качва до 110 в града и ни парно я смъква ни перка се включва. Та .. взех да се чудя дали не работи хич датчика, дали е ментак или не е тотално за мойта кола. Сега пак си карам с оргиналния (пише Luxemburg на него) и температурата си стои на 90.хммм
p.s. Golf 1.8 mono
Колеги не се унасяйте толкова..... моя, който купих от А+ си е точно от Люксембург , оригинален уж , ама и на мен ми показва 110 градуса ..... така че да знаете има нещо променено в идеята а не че е ментеливо ..... ( интересното е , че до 70 градуса показанията му са перфектни и от там.....оди коня у ряката)
Да при мен е същата ситуация с темп след като взех темп. датчик от Ауто +
по повод 'испанския ментак' FAE. Значи това нещо го мерихме, загрявахме - стойностите са точно както в таблицата. Същите стойности показваше и моя оргинален. Тъй като съм го взел от надежден магазин (и където им го върнах любезно), мога да заключа че тва нещо не е за голфа..Взех си един 2-а употреба, но не ми реши проблема. Сега имам два работещи 

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”