VeilSide написа:при всяка кола е различно vr6 отваря на 80
vwg3 написа:става въпрос за Г3 1.8 ABS...
При Г3 1.8 АБС двг на колко трябва да отваря?
ANNIHILATOR написа:Пък на мене моя познат ми сложи - MTE Thomson, поне мисля че така пишеше на него. Пишеше още че е бразилски.Каза че ги давал за по 14 лв.На мене не ми взе пари щото му върша услуги.
Та по равен път ми държи около 80 градуса, при искачване и градско стига до 90, при спускане стига до 75.
Но другото което помня е че пишеше че отваря на 85, а аз съм с АБС и му е малко ранко.Предишния си беше оригиналния и държеше окло 70, така че сега с този ще карам докато не се скапе и после ще сменям!!!
П.П. Иначе и аз съм чел че 1.4 и 1.6 двигателите са с термостати отварящи на 85 градуса.
и Колеги да знаете че не винаги това дето показва уреда на таблото е истинската температура!!!
ANNIHILATOR написа:Пък на мене моя познат ми сложи - MTE Thomson, поне мисля че така пишеше на него. Пишеше още че е бразилски.Каза че ги давал за по 14 лв.На мене не ми взе пари щото му върша услуги.
Та по равен път ми държи около 80 градуса, при искачване и градско стига до 90, при спускане стига до 75.
dekata написа:ANNIHILATOR написа:Пък на мене моя познат ми сложи - MTE Thomson, поне мисля че така пишеше на него. Пишеше още че е бразилски.Каза че ги давал за по 14 лв.На мене не ми взе пари щото му върша услуги.
И моята така правеше,смених термостата с WAHLER- 16лв, и сега за 10-15 мин е на 90гр. и не мърда нито по равно, нито по инерция ,трябва доста да въртя градско за да мине 90гр. и да включи перката.Но моята е дизел.Не знам и при другите ли трябва да е такаТрети месец кара,дано да излезе читав.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 70 госта