xxx_man написа:Ликойл действат така за да съборят Магарешки! Но ако сме единни и продължим да зареждаме само от Магарешки,ще им объркаме сметкитв и накрая всички гадове ще смъкнат цените!!! Така че Варненци дерзайте! Всички на VM!!!

xxx_man написа:Ликойл действат така за да съборят Магарешки! Но ако сме единни и продължим да зареждаме само от Магарешки,ще им объркаме сметкитв и накрая всички гадове ще смъкнат цените!!! Така че Варненци дерзайте! Всички на VM!!!
777 написа:Liminat написа:...и как не се кандидатира тоя пак за кмет, та да гласувам за някой, от който съм видял нещо...
Ето, това е целта на занятието. Хвърляш малко пари и хората те обичат (користно и наивно). Като си постигнеш целта си връщаш инвестицията - от джобовете на същите тия обичливите.
xxx_man написа:Значи можело !!!!!
vanesto написа:ОМВ на кръстовището на Хр. Смирненски и Цар Освободител - 1,77лв, това ме изненада.
vanesto написа:Засега е само това ОМВ май, сутринта се засилих да зареждам на това на Мир, че е до вкъщи, обаче като видях 2,09 и се отказах да завивам. Отидох на това на Цар Освободител, нямаше никой - 1,77лв. Далече ми идва Марешки, иначе ако нямаше други, щях там да отида. Според мен и те играят по свирката на Лукойл, интересно ако Лукойл намали още, дали и те ще ги последват.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта