Spas написа:Да падат глави? И като падне въпросната глава, кой ще дойде?
Аз съм виждал как бригада мангали запълват с чакъл и поливане. След 2-3 месеца дупката се отвори пак. Пътят, по който се движа ежедневно е първокласен, а е доста на вълнички. Казаха, че парите щели да отиват за странични нужди, не за пътища. Според мен всичко е ясно. Едни пари ще се вземат и ще потънат. А дай да си приемаме всяко издевателство като мазохисти, не искаш ли?
dobrin написа:А иначе аз мога да ти кажа поне един булевард без дупки - новата част на бул. Витоша, която е прясно ремонтирана. Та нека не бъдем чак толкова крайни в изказванията си
Аз мога да кажа поне 10 улици, които не са ремонтирани поне 30 години. Мога да кажа първокласни пътища и то по морето - отсечки Каблешково-Бургас и обходният Бургас-Каблешково-Тънково, където положението е зле. Мога да кажа много. Истината е, че всичко има значение. Няма такса, сметка, данък, цена която да не се е вдигнала. Истината е, че няма да се оползотворят правилно парите. Да, пътищата са лунен пейзаж.Че са оправили в няколко града централните булеварди не означава, че пътищата в България са наред. Огледай се. Като шофирам се чувствам, все едно карам по лунно поле или карам платноходка в бурно море.
п.п Зле е и път Каблешково-Ахелой. Както и много други. Да не говорим нагоре селцата как са. Ужас.