Бележка за платен данък
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Бележка за платен данък
Някой ако е купувал кола "стар внос" наскоро може ли да ме подсети какво става с бележката за данъка от предния собственик. Ходих в данъчното да отметнат, че е платено за тая година, но не помня взеха ли оригинала или ми го върнаха. Не мога да намеря хартийката и се чудя дали не я търся напразно.
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бележка за платен данък
На мен ми я взеха, когато отидох да прехвърля собствеността на автомобила на мое име в данъчното. Ако не се лъжа я защипаха за декларацията с която смених собствеността на колата.
Говоря в периода 2013/14г.
Говоря в периода 2013/14г.

- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
а какво става ако след една седмица решиш да я продадеш тази кола ?нотариуса ще иска бележка за платен данък а тя не е у теб щото данъчните са я взели
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
В нашето провинциално данъчно, си има ксерокс услуги. Сканираш си я, и си готов. (Или не се приемат такива копия)
Не съм запознат, но до колкото си спомням, моята я взеха. А аз винаги си пазя бележките за данъка на автомобила, защото нищо не се знае. Но тогава не попитах госпожата на касата, защото знам каква муцка ще зейне, и няма да мога да се сдържа и ще стане мазало. 

- 777
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Аз предвидливо съм си направил копие, но все пак мисля, че оригиналът ще ми трябва като ходя на преглед. От друга страна в данъчното, ако само я погледнат и отметнат данъка - как могат да докажат някой ден на какво основание са го оправили.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”