Първо, за сведение на надъханите русофоби, Лукойл отдавна не е руска, имаше данни за това!
Второто, де да можехме да караме на бензин с руски цени, и да вземаме руски заплати, веднага щях да се откажа от пропан-бутана!
Новата бензиностанция Марешки?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Новата бензиностанция Марешки?
agumba написа:Първо, за сведение на надъханите русофоби, Лукойл отдавна не е руска, имаше данни за това!
Второто, де да можехме да караме на бензин с руски цени, и да вземаме руски заплати, веднага щях да се откажа от пропан-бутана!
Да,те и имотите и колите на мутробиснесмените не са техни но незнайно защо ги карат и живеят в тях,а като искаш руска заплата не е зле да се осведомиш и за цените на някой други неща в Русия освен горивата ,те сигурно от много хубаво руснаците напират да се местят да живеят в България

-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
И все пак темата залитна към политиката.
Явно може да се коментира в тази посока.
Та по темата:
Мартин Димитров,едно беззъбо куче,неговата политическа формация е безсилна и куха.
Другаря Румен Гечев,помня този дрОгар,помня и т.наречената Жан-Виденова зима.Опашки за хляб,опашки за бензин,1 ЮС долар-3000лв.
Та по темата:
Мартин Димитров,едно беззъбо куче,неговата политическа формация е безсилна и куха.
Другаря Румен Гечев,помня този дрОгар,помня и т.наречената Жан-Виденова зима.Опашки за хляб,опашки за бензин,1 ЮС долар-3000лв.
- agumba
- Автомобил: Honda Civic 7ма генерация
- Двигател: 1600 VTEC 110 hp
Да,те и имотите и колите на мутробиснесмените не са техни но незнайно защо ги карат и живеят в тях,а като искаш руска заплата не е зле да се осведомиш и за цените на някой други неща в Русия освен горивата ,те сигурно от много хубаво руснаците напират да се местят да живеят в България
Ако западните консорциуми са сравними с мутробизнесмени, съм съгласен, така е!
И да, предпочитам руска заплата, като стойност, все пак, хиляди и хиляди руснаци идват на почивка у нас, а не обратното, нали? Хиляди други ходят в Турция, Гърция, Египет, и т.н., едва ли е от бедност!
А пък руснаците наистина "напират", но с малка разлика - купуват имоти, а не са икономически емигранти, каквито сме ние, отивайки някъде!
Ето и нещо, за цените на горивата, сравнено в Русия и у нас! Защо да карам на газ, макар че е много по-евтина, като бензина е лев? Само за сведение, газта у нас е била доста по-скъпа, и сега пак гони лева!
http://fuelo.net/world/country/44
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
agumba написа: Ако западните консорциуми са сравними с мутробизнесмени, съм съгласен, така е!
Тоест според теб Лукойл е собственост на западни консорциуми !? Предполагам още вярваш в Дядо Коледа и Великденския заек

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
За съжаление има доста заблудени овце в България. Изборите го показаха...

- agumba
Stivi написа:agumba написа: Ако западните консорциуми са сравними с мутробизнесмени, съм съгласен, така е!
Тоест според теб Лукойл е собственост на западни консорциуми !? Предполагам още вярваш в Дядо Коледа и Великденския заек
Това, че ти си неосведомен, не е по моя вина... Интелигентните хора четат и странична информация, не попиват само официалната пропаганда!
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
А на кого е Лукойл, ако не е на руснаците?
Ако обичаш недей да говориш за интелигентни хора, защото ги обиждаш.
Частни инвеститори държат цели 5% от ЛукОйл:
http://www.lukoil.com/static_6_5id_213_.html

Ако обичаш недей да говориш за интелигентни хора, защото ги обиждаш.
Частни инвеститори държат цели 5% от ЛукОйл:
http://www.lukoil.com/static_6_5id_213_.html

- agumba
Написал съм го по-горе, чети, не обичам да се повтарям! Никого не обиждам, просто казвам, какво правят интелигентните хора, четат и други източници, не бъркат Лукойл с Газпром или Роснефт!
Между другото, нарушаваш уговорката, която имахме, нищо не съм забравил, така ли спазваш поети ангажименти? Вече за втори или трети път става, затраях си за първите!
Между другото, нарушаваш уговорката, която имахме, нищо не съм забравил, така ли спазваш поети ангажименти? Вече за втори или трети път става, затраях си за първите!
-
- Автомобил: VW
- Двигател:
Zdravko Zankov написа:И все пак темата залитна към политиката.
Та по темата:
Aбсолютно вярно, но предлагам да не политизираме и да не цапаме темата за човека, който успешно се опълчи срещу монопола и страха от него, с имената на разни... Смешковци. Ще свали политик цени на горива... Ама друг път. Нали требе да делят по квоти.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
agumba написа:Първо, за сведение на надъханите русофоби, Лукойл отдавна не е руска, имаше данни за това!
Евалата, брат, каза ли им го!
Лукойл не е руска, а Путин притежава само два скромни апартамента, вчера го казаха по един руски канал, значи е вярно. Дори и кола си няма човека, върви пеша. А Пеевски има само един стар Опел, стига го дъвкахте момчето - млад, строен и амбициозен.
п.п. брат, кога е събранието на атака, ще се видим там, нали?
Понеже ни иронизирате мен и други колеги за Гечев и Димитров съм длъжен да Ви кажа, че и двамата не са ми особено симпатични, но в предаването бяха конкретни и точни. И умствено не са никак за подценяване за разлика от близкото обкръжение на ББ.
Друг е въпросът дали и какво ще постигнат, но нека видим.
Какво се случи в началото на 1997 г. много добре помня, но и много добре знам, че основните причини бяха в непосилните плащания по външния дълг заложени, като вълчи капан от предишното правителство на дъртака Беров.
Не желая да оправдавам Жан Виденов, който сам се вкара в ужасна мръсна игра защото се беше самозабравил, че ще може сам да решава всичко.
Според Менда Стоянова обаче предложението противоречи с основни закони и най-вече този за търговската тайна.
Никой не оспорва търговската тайна, но всяко нещо си има своите допустими граници след, което трябва да се намесят държавните органи.
Не може да представяш счетоводни документи с явно невярно съдържание, което е подсъдно и да твърдиш, че е съвсем нормално да купуваш суровини по цени превишаващи значително публично обявените котировки.

Друг е въпросът дали и какво ще постигнат, но нека видим.

Какво се случи в началото на 1997 г. много добре помня, но и много добре знам, че основните причини бяха в непосилните плащания по външния дълг заложени, като вълчи капан от предишното правителство на дъртака Беров.
Не желая да оправдавам Жан Виденов, който сам се вкара в ужасна мръсна игра защото се беше самозабравил, че ще може сам да решава всичко.
Според Менда Стоянова обаче предложението противоречи с основни закони и най-вече този за търговската тайна.
Никой не оспорва търговската тайна, но всяко нещо си има своите допустими граници след, което трябва да се намесят държавните органи.

Не може да представяш счетоводни документи с явно невярно съдържание, което е подсъдно и да твърдиш, че е съвсем нормално да купуваш суровини по цени превишаващи значително публично обявените котировки.

- hristodj
- Автомобил: golf 3 kombi
- Двигател: AHU 97
- Контакти:
И в Кърджали нещо се чепкат.На OMV нафталина 1.77 и на малкия лукойл.Им адна след газпром ,която сложи началото.Глобекс мисля че беше.
- agumba
maxpayne написа:agumba написа:Първо, за сведение на надъханите русофоби, Лукойл отдавна не е руска, имаше данни за това!
Евалата, брат, каза ли им го!
Лукойл не е руска, а Путин притежава само два скромни апартамента, вчера го казаха по един руски канал, значи е вярно. Дори и кола си няма човека, върви пеша. А Пеевски има само един стар Опел, стига го дъвкахте момчето - млад, строен и амбициозен.
п.п. брат, кога е събранието на атака, ще се видим там, нали?
Когато имаш частна компания, при това акционерна, е глупост, да и поставяш националност! Със същия успех, можеш да кажеш, че ТЕЦ Марица-изток 3 е българска, защото се намира в България! Националност - руски, български, американски, и прочие, се слага на тия компании, където са с преобладаващо, или 100% държавно участие на съответната страна - Газпром, Роснефт, Росатом, и други такива!
Какво притежава Путин, си е проблем на руснаците, не виждам, какво може да ме вълнува това? По-добре да питаме, откъде имат милионите си, нашите ББ и РП?
А за събранието на Атака, като си толкоз мераклия, отиди и ги питай, аз не съм бюро Справки!
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
Vlad777 написа:За съжаление има доста заблудени овце в България. Изборите го показаха...![]()

От какво сте недоволни ? една и съща монополистка партия печели изборите ,значи ви харесва да има монополи и всички да измират от глад .
Въпрос !
Защо цяла Варна е здръстена от ремонти на булеварди вече 7 месеца ? На мен това ми струва +70лв за месец .
Върни се в “ОФФ-Топик - други”