Първа кола - VW Polo 1.6i Mk3 1999
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Първа кола - VW Polo 1.6i Mk3 1999
С регистрация ще ти дойде още колко? 200 кинта отгоре? Според мен си струва покупката.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
За пестин лева изглежда даже много добре.Чувал съм,че в Испания паркират докато не опре бронята
Като гледам е с АЕЕ.Ако моторчето работи тихо и държи стабилни обороти,не и се чуди

Като гледам е с АЕЕ.Ако моторчето работи тихо и държи стабилни обороти,не и се чуди

Благодаря много на всички за мненията. Направихме сметките тука с един приятел и реално няма много смисъл да ги дам тия пари за кола дето ще се кара година макс. Огледах снимките, както казах изглежда доста по добре от колкото очаквах, но просто не виждам смиисъл да дам 1.5-2к лева за да го стегна да сложа гуми регистрации и тн. По добре тия пари да си ги добавя към бюджета. Отказвам се и февруари-март ще си търся нещо по ново каквото си бях планувал първоначално. Предвид пазара на автомобили, както го гледам може и до лятото да търся
Още веднъж благодаря за съветите.

Още веднъж благодаря за съветите.
- mnnedialkov
- Автомобил:
- Двигател:
инжектопляктор написа:Опааа, няма български номера. Лошо.
Да, наистина е лошо...
Защото ще трябва да се плаща почти 270лв. еко такса, регистрация, гражданска, обслужване и гуми...
Което ще ти излиза почти 1500лв. и вече мисля, че не си заслужава!
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Колега xen0s къде се намира тая кола? нещо телефонче? Останах с впечатление, че е с бг номера, но нищо. Ако се случи да я видя лично и да направя едно завойче, сигурно ще я отнасям като куцо пиле- домат 

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Какви са тия пари за обслужване,като колата се взема с цел да се кара 1 година
Една регистрация,едно масло и газ до къде издържи.Всичко повече от 800-900 лв едва ли ще излезне.
Гледам,че и гуми има някакви,не е като да няма хич.За 500 лв такива ретро кочини съм виждал,че тая направо е цвете

Една регистрация,едно масло и газ до къде издържи.Всичко повече от 800-900 лв едва ли ще излезне.
Гледам,че и гуми има някакви,не е като да няма хич.За 500 лв такива ретро кочини съм виждал,че тая направо е цвете

- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Аз все се чудя какво да захвана през свободното си време, едно такова да го бърникам добре ще ми дойде. Пък частите за тия са супер евтини и по моргите- бол такива полота.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега това не е да ремонтираш колелото си , разходите по един автомобил спокойно могат да стигнат и до 2 000 лева специално за този екземпляр , ако речеш да го направиш както трябва.А и не се знае мотора в какво състояние е , рейка , ск.кутия , окачване и куп други неща , а за тези пари едва ли се продава кола която е в добро състояние , само наивниците и вярващите биха се надявали че колата може би е в добро състояние.
Последна промяна от gr_kanev на Сря 18 ное 2015 20:16, променено общо 1 път.
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение - освен бутон "Цитирай", има и бутон "Нов отговор" - използвай го !
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение - освен бутон "Цитирай", има и бутон "Нов отговор" - използвай го !
- Каспър
- Автомобил: Insignia A Sports Tourer 2014 4x4
- Двигател: A20NHT Turbo 250 HP
Интересно, тая кола струва цялата колкото цената на новия й дросел от който най-вероятно ще има нужда
При АЕЕ въпросът не е дали ще ти се разбъзика празния ход и дали ще почне да ти гасне по светофарите, а колко скоро след покупката ще случи това 

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”