Здравейте колеги,
имам следното питане:
От известно време забелязвам, че имам повишен разход и си мисля, че дюзите са започнали да заминават. Все пак говорим за Golf, чийто предишен собственик е бил не просто завършен идиот, а съвършения идиот. Разбира се, излишно е да казваме какъв е този, който го е закупил, ама това е друга тема. Та започвам да си мисля, че евентуално е време или да сменям старите или да ги водя на почистване. Защо това ме кара да мисля така? Ами имам някакви забавяния, когато натисна педала на газта, понякога колата се замисля като натисна педала (все пак не трябва да има кой знае каква мощност, ама не беше така преди). Та питането ми е следното:
1. Дали да търся втора употреба нови дюзи/инжекциони или не знам как точно се наричат.
2. Или да се насоча към почистването с ултразвук с надеждата, че просто някоя се е запушила и евентуално това им е проблемът.
Нека някой сподели дали изобщо тези ултразвуци имат някакво влияние.
Golf 4 1.4 16v AHW дюзи?
- vlado_tonev
- Автомобил: GOLF MK4 1.9TDI
- Двигател: ALH 2000
- Контакти:
Re: Golf 4 1.4 16v AHW дюзи?
Аз бих те посъветвал първо да со провериш кабелите и свещите. 

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
И как точно разбра, че е точно от дюзите? 

-
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AHW 2000
И колко повишен разход?
Свещите са ми ок и са сменени преди 2 години на Beru. Кабелите ми са оригинални, ама като ги гледахме, майстора каза, че има още доста живот в тях. Бобината е нова и при смесен разход от магистрала (250 километра и още 100 в града) не ми се струва, че би трябвало да изгаря половин резервоар при положение, че го храня само със 100 октана. Освен това никога не е бил каран на газ и започвам да се чудя какви са тези магии...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”