joromnt написа:Това табло е екстра. Не само Sport изпълнението с ринговете, и това дали да е с малкия или с големия дисплеи/мисля че го слагаха само ако слагат навигация?/ се поръчва допълнително. Не се слагат по симпатий, възможно е да са влизали като оборудване за определена серия, но със сигурност е можело да се сложи в допълнение към по-ниско ниво на обурудване.
Моя е 99 година, а е с такова табло/смених си го, щото старото не ме радваше как изглежда/
Целия дисплей върви само към фабрична навигация, както каза.
HalfMFA/HalfFIS пък е стандартния минимум след определена година. Борд комп. в дисплейчето в оборотомера има само на първите Голфове от 98-99... мисля че от около 2000-та минимума за Г4 с борд комп. е половината дисплей в средата.
Лично аз не съм виждал Г4 след 2000-та с борд комп в оборотомера...
А вече таблото с ринговете си е екстра, която лично мен мн ме кефи
Бих го препоръчал на всеки, който е в търсене на нов-стар автомобил - обръщайте внимание на екстрите - колата не е само двигател!
/смених си го, щото старото не ме радваше как изглежда/
със такъв такъв
понеже съм го намерил на добра цена. И дали ще може да се настой да ползва функциите му за горивото колко ми гори колата за колко километра имам гориво при отворена врата да показва. Ще бъда много благодарен ако някой пише по темата.