Polo 9N 2002г. BBY - Въпрос за климатроник
Polo 9N 2002г. BBY - Въпрос за климатроник
Здравейте, колата ми има климатроник, а досега не съм имал кола с климатроник. Доколкото разбрах бутонът ECON служи за спиране и пускане на компресора. Получава се обаче нещо странно - когато карам без климатик (бутонът ECON е натиснат) и натисна бутона да върти въздуха в купето (прилича на завъртяна стрелка) климатика се включва. Ако натисна пак ECON спира въртенето на въздуха в купето, т.е. двата бутона взаимно се изключват и не мога например да карам без климатик и да ми върти въздуха в купето. Това нормално ли е? И още един въпрос: климатроника може ли да духа на топло без да е загряло парното?
Re: POLO 9N 2002г. BBY - Въпрос за климатроник
Не виждам смисъл да се използва бутонът ECON - когато го ползваш компресора включва и изключва.
Натискайки бутонът със завъртяната стрелка, затваряш тръбите за приток на въздух отвън. Прилага се при силно външно запрашаване или ако някой "пуши" пред теб.
Относно "климатроника може ли да духа на топло без да е загряло парното?" - Доколкото разбрах, компресора за студено не включва при падане на температурите под определени градуси, т.е. тогава ще работи парното. А иначе - да, пробвах вече, парното загрява относително бързо при студено време.
Натискайки бутонът със завъртяната стрелка, затваряш тръбите за приток на въздух отвън. Прилага се при силно външно запрашаване или ако някой "пуши" пред теб.
Относно "климатроника може ли да духа на топло без да е загряло парното?" - Доколкото разбрах, компресора за студено не включва при падане на температурите под определени градуси, т.е. тогава ще работи парното. А иначе - да, пробвах вече, парното загрява относително бързо при студено време.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”