Новата бензиностанция Марешки?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Re: Новата бензиностанция Марешки?
Аз доколкото чета в нета предлагал и карти тип " лоялни клиенти" , и оттам има доп.отстъпка към 5стинки . http://fuelo.net/gasstation/id/2810 с картата цената на дизела според сайта е 1.71лв/лт
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
bayspiro написа:Требе от време на време да се разхождаме до Марешки за "поддържка" иначе ще удари кепенците и.....пак по старому.
П.П. по-скъпо е при него - 1,78, ама затвори ли ще си го избият с лихвите.

Stivi написа:През една стотинка няма да изкара голяма /да не кажа никаква/ печалбатрябва да продаде 50 000 литра за да изкара 500 лв печалба за денонощие от която да се платят всички разходи по обекта ! А за да продаде 50 000 литра трябва за денонощието да минат 1000 коли и всички да напълят догоре /50л/
И преди съм казвал в темата,ако бях от Варна щях да зараждам само там независимо че тези измамници около него са свалили даже по-надолу
За да скочиш като нов в бизнеса на такава дъмпингова война с хиените,значи трябва да си много стабилен финансово,да имаш достатъчно финансов ресурс и да акумулираш такъв от друг бизнес примерно и да знаеш че доста време може да се наложи дори да работиш на минус.Надявам се че Марешки добре си е премерил риска ,щото тепърва "Империята отвръща на удара"...Лично мен като потребител тази ситуация ме устройва.Това вече си е истинска конкуренция и борба за всеки клиент.
- AugustinerFan
- Автомобил: Mini Cooper SD
- Двигател: 2017
Всеки старт ъп е невъзможен без финансова стабилност била под формата на лични активи или инвестиции.Ето една много интересна статия по темата: http://clubz.bg/30458-kolko_tochno_pecheli_mareshki_
Печалбата му за 2014 е повече от колкото на Shell, OMV, EKO и Rompetrol взети заедно.Финансово е непоклатим за да продължи начинанието.
Печалбата му за 2014 е повече от колкото на Shell, OMV, EKO и Rompetrol взети заедно.Финансово е непоклатим за да продължи начинанието.
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
А ,чува ли се в другите градове дали ще направи бензиностанции?
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Водния дух1 написа:А ,чува ли се в другите градове дали ще направи бензиностанции?
Достатъчно е че във Варна големите вериги реагираха .Оттук насетне е логичен принципа на доминото.Но мисля ,трябва и ние като потребители да "натиснем".
Защо варненци да карат с по-евтино гориво ,а останалата БГ- не?
Възможно е и до национални протести да се стигне,но всички имаме право на гражданска позиция.(нищо против Варненци,но не става само те да "намазват")
Пак казвам,щом една бензиностанция може да си позволи такива цени на дребно,значи всички могат.Не всеки град си има Марешки,така че и от нас като потребители зависи на какви цени ще зареждаме...
п.с.Варненци,можете да се гордеете че Марешки ви е съгражданин и ще остане в историята като човека първи "хвърлил ръкавицата" на петролния октопод.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Нема домино! На 2 км от тази бензиностанция във Варна е бетон -1,99. В събота ходих до Добрич 2,03 2,05 2,08 - почват от изхода от Аксаково- колкото по- далече, толкова повече. 
Не чакай държавната администрация да ти оправи положението - тя е ортак в обира - ако знаеш с каква мъка гледа фирата в ДДС-то...

Не чакай държавната администрация да ти оправи положението - тя е ортак в обира - ако знаеш с каква мъка гледа фирата в ДДС-то...
То сигурно, ако не беше направеното от Марешки, сега цената едва ли щеше да е по-малко от 2,30 лв., колкото бе преди това...
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Tоку що се прибирам от Варна ,нафта на Лукоил до Метро -1.71лв. Същата верига в началото на Аспарухов мост-1.78лв.(нафта)
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Какви са кавали...ми да я свалят в целия град като са толкова играчи 

- fox_vt
- Автомобил: Seat Toledo
- Двигател: AHU 97
Той затова марешки пуска бланки с 4 въпроса за референдум.Единия е съгласни ли сте горивата да са по евтини-нещо от тоя род.А и щом има пари да си купи цял остров едва ли ще го бърка че няма да има печалба.Чух слух че в търново бензиностанцията на панов била купена от марешки,пък да видим акулите тука как ще го приемат.В търново във всички вериги цената е 2,09 лв и не мърда на никъде 

- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Дано направи повече бензиностанции, от колкото аптеки и да не ги затваря

-
- Автомобил: VW
- Двигател:
Шанса на варненци да карат евтино е само един-нито стотинка на другите.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Stivi написа:През една стотинка няма да изкара голяма /да не кажа никаква/ печалба ...
Зависи какво разбираш под печалба. Марешки в момента инвестира в обществено одобрение, което би трябвало да означава, че се готви да щурмува политическата кочина, тоест сцена

- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
марешки не ме интересува грам.
"скрития" смисъл е колко яко ни ебът тези монополисти,казвайки че няма монопол или че работят на нисък маржин и една камара още глупости за прозрачност и т.н..
И как медийте си мълчат и не повдигат въпроса пред когото трябва,как е възможно това ценообразуване.
"скрития" смисъл е колко яко ни ебът тези монополисти,казвайки че няма монопол или че работят на нисък маржин и една камара още глупости за прозрачност и т.н..
И как медийте си мълчат и не повдигат въпроса пред когото трябва,как е възможно това ценообразуване.
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Bai Sando написа:Какви са кавали...ми да я свалят в целия град като са толкова играчи
Може би последни опити на Лукоил да зариби клиентите си.Умно-цените са ниски на всички вход/изходи на Варна...Иначе около централната част веригите държат цена около 1.99-2.00лв.Според мен "ефекта на доминото" е въпрос на време... Ще видим,часовника тиктака...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”