Passat 5.5 - intercooler
Passat 5.5 - intercooler
Здравейте.Нов съм във форума,затова ако темата не е за тук,да ме извините!Въпроса ми е следния-интеркулера ми е спукан и трябва да го сменя.Мотора ми е 1.9tdi 101.Предлагаха ми кулер от 1.9tdi 130.Дали ще пасне?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Passat 5.5 - intercooler
Не ,не и не . Поне без преправяния . Би трябвало от 110 или 116 коня да са същите . Нооо мери преди да го платиш .
В дизел форума се продаваше кулър + всички въздухопроводи за 100лв . Не би трябвало само за кулър да ти поискат повече от 30-60 лв.
В дизел форума се продаваше кулър + всички въздухопроводи за 100лв . Не би трябвало само за кулър да ти поискат повече от 30-60 лв.
разгледах във интернет и видях,че същия интеркулер които предлагат за 101 го предлагат и за 130 в сайт за авточасти
На 131 коньовите Пасати интеркулера е с бързи връзки, при теб на скоби. Без преправяне няма да стане, иначе размера и захвата е еднакъв
Всъщност по самия кулер нямаш никаква работа, преправянето е по тръбите. А дали майсторите се захващат- ами питай ги
. И защо толкоз държиш на този кулер при положение ,че кулер за твоя мотор се намира лесно и за малко пари, а и не трябва да преправяш нищо 

-
- Автомобил: Golf 4 1.9 TDI
- Двигател:
За първи път виждам човек който иска да мине на бързи връзки
Хората гледат как да ги махнат защото след време създават проблеми, износват се зъбчетата и почват да се вадят. Аз така ми се извади миналата година на път за Пловдив точно в прохода...

Хората гледат как да ги махнат защото след време създават проблеми, износват се зъбчетата и почват да се вадят. Аз така ми се извади миналата година на път за Пловдив точно в прохода...

Върни се в “Дизелови агрегати”