От коя бензиностанция зареждате нафта?
-
powerade
- Автомобил: Seat Toledo 2 1M2
- Двигател: AHF 2000
Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?
Колеги, който минава през или близо до Овча Купел да не пропуска SNG(това откъм квартала) цената на нафтичката е 1.90, нафтата е супер, минава доволно километри, пък и по-евтина с 15-тина стотинки.
- Scarchu
- Автомобил: Black
- Двигател: with internal combustion
- Контакти:
Колега, аз живея в Овча Купел и ако говориш за SNG-то на "Промишлена" и "Линкълн" мога само да кажа, че е по-зле горивото и от "циганина" дето е на разклона с околовръстното!
-
powerade
- Автомобил: Seat Toledo 2 1M2
- Двигател: AHF 2000
Не знам колега, на моя Сеат с AGR двигател квото и да му сипя все си го хапва почти без разлика, пали нормално и върви. Ако някой друг зарежда там нека сподели, моя двигател не е критерий - той си е всеяден :)
- Scarchu
- Автомобил: Black
- Двигател: with internal combustion
- Контакти:
Аз съм с AJM с чип от Brezel, за един и същ маршрут, който минавам до и от работа, по борд компютъра ми се качва разхода със 0.9л.. Отделно, брат ми има Паджеро спорт джип с 2.5 двигател, но само 99 коня, той направо умира. Може и да си втълпявам де! Към момента сипвам само на ЕКО, защото съм най доволен. Искам да пробвам и Ромпетрол, но нямам наблизо :(
-
xxx_man
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF
Да обобщим малко нещата! След появата на ВМ петролиум цените на горивата паднаха на всички бензиностанции в Варна! Сега най-ниската цена е 1.71 на ОМВ средната е около 1.89 а най - високта е 1,98 за дизела! И при всички тези цени съм убеден че няма д аима фалирали бензинджии! Просто няма да с атошкова оядени! Та съвета ми е уважаеми колеги от други градове обеденявай те се и правев бойкот,блокади и каквото се сетите още но не зареждайте на убийствени цени над 2 лв. За дизел!!!!
- technopolis
- Автомобил: Ford Focus 2019
- Двигател:
На малката кола Clio 2 DCI от две години само ромпетрол много съм доволен (тоест не съм имал ядове) сипвал съм авио дизела на Еко и Shell V-Power разхода на клиото не мърда.Затова си шпора с ромчето!
На пасата от подписа ми само авио дизел (уж по чист) нищо,че дюзите са ми нови да се залъгвам там нещо.
На пасата от подписа ми само авио дизел (уж по чист) нищо,че дюзите са ми нови да се залъгвам там нещо.
- masterix
- Автомобил: VW Golf II Memphis
- Двигател: EZ 1988
Колата от подписа зареждам само от OMV Maxx Motion diesel. Разхода е много приятен и много близък до заводските данни. Вървежа също 
Само цената все още идва височка, на фона на евтината масова нафта и бензина, близо 2,30лв. за литър, но...

Само цената все още идва височка, на фона на евтината масова нафта и бензина, близо 2,30лв. за литър, но...
- lz2aii
- Автомобил: VW Passat B 5.5
- Двигател: AVB 1.9 TDI 2002
Понеже доста покарах със зареждане от "Круиз" и затова ще споделя впечатления. Доволен съм от нафтата. С чип към днешен ден ми излиза на 1,85 лв. Преди зареждах само от Ромпетрол. Почти не виждам разлика. Минавам малко повече пробег сега. Доволен съм и ще продължа засега да зареждам на "Круиз".
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Аз от доста време само на Круиз зареждам и колата си бачка без никакви забележки. Сипвам и аз на 1.85 към момента.
- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Напоследък слагам от "Тубапетролиум"
на 1.50лв.Да е жив и здрав Марешки,че разбута рахата на големите вериги.
на 1.50лв.Да е жив и здрав Марешки,че разбута рахата на големите вериги.-
xxx_man
- Автомобил: GOLF IV
- Двигател: AHF
Трети резервоар от Марешки! Никакви ядове нафтата е супер! Даже си изкарах карта за още 4 ст. отстъпка за него! Зареждайте смело нафтата му е екстра а това което направи с цените е най-хубавото нещо за голфууу !!!!
- lz2aii
За съжаление в Габрово още няма бензиностанции Марешки. Има само аптеки, ама там не продават нафта...все още 

- sith
- Автомобил: Audi A3 + Peugeot 206
- Двигател: ASZ + RHY
Аз зареждам предимно от Круиз (заради отстъпката и по-ниската цена) и Еко и до сега съм нямал проблеми. Разлики в разход и вървеж не намирам.
П.С
Днес ми стана интересно като видях цистерна на Сакса в петролната база на Лукойл в Благоевград. До сега си мислих, че горивата им са от Гърция
П.С
Днес ми стана интересно като видях цистерна на Сакса в петролната база на Лукойл в Благоевград. До сега си мислих, че горивата им са от Гърция
-
Svetlix
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
lz2aii написа:Понеже доста покарах със зареждане от "Круиз" и затова ще споделя впечатления. Доволен съм от нафтата. С чип към днешен ден ми излиза на 1,85 лв. Преди зареждах само от Ромпетрол. Почти не виждам разлика. Минавам малко повече пробег сега. Доволен съм и ще продължа засега да зареждам на "Круиз".
Предполагам от Габровския Круиз сипваш? Читаво ли е горивото? Понеже в Плевен нямаме Круиз, а този ми е на път. И какво е условието да ми извадят чип?
- lz2aii
Извинявай за късния отговор, но сега виждам мнението ти. Да, от габровския Круиз зареждам и засега съм доволен. Днес на -11,5 запали от раз. Мисля, че дизелът им е добър. Вече близо два месеца зареждам от там и не съм имал никакви ядове. Чипът ми го даде бензинаджията понеже се познаваме и не знам какъв е официалния ред. Като отидеш там, питай. Ако тия дни ходя да зареждам ще питам и ще ти споделя.
Върни се в “Дизелови агрегати”