"РЕТРО"

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
mafiota
Автомобил: Audi A6 C5
Двигател: APU

"РЕТРО"

Мнениеот mafiota » Пет 02 фев 2007 7:55

Здравейте колеги, в този пост бих изкал да приканя всеки който има някакво старо VW (под '80г.) да се похвали.Тук предлагам някаолко снимки на първият ми Пасат -1977г., който с ръка на сърцето мога да кажа ,че въпреки завидната си възраст е една страхотна кола, и с достойнство през годините е отстоявала марката си!
Двигателят е тип: YN; 1600см2; карбуратор -еднокамерен:SOLEX35PDSIT; скоростната кутия е 4 степенна;
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Другото което ми правеше впечатление при тази кола е, че около 2500 об. имаше един много специфичен резонанс (нещо подобно като на едновремешните спортини коли) които като я караш или се возиш те пренася в духа на 80-те години :wink: :lol:

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Пет 02 фев 2007 9:31

Eвала колега. За сефте виждам Пасат Б1 в БГ. Колицата изглежда добре поддържана. Респект

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пет 02 фев 2007 9:50

Мноооо добро-перефектен изглежда :!:

Потребителски аватар
mafiota
Автомобил: Audi A6 C5
Двигател: APU

Мнениеот mafiota » Пет 02 фев 2007 12:08

Чесно казано съм си поддържал количката и съм треперил над нея колкото мога, доста подобрения бях направил по нея - електронно запалване, реленца на фаровете, плавно изгасяне на плафоните в купето иии т.н, на снимката не си личи много но колата е с оригиналната боя - тъмно зелен металик,по купето единствено праговете бяха правени - нищо друго не е бутано, двигателя е на доста-стотин километра също не е бутан (е гореше си масълце) и си беше все така пъргав ,дори миналия месец като я продавах направо ме заболя сърцето като видях мацката дето я купи как и запали гумите :? Та това са първите пасати и трябва да призная че немеца наистина е направил един доста сериозен автомобил за ония години!
Та приканван всички колеги които са имали или имат някакви стари VW -та да се похвалят тук :)

Потребителски аватар
izzo
Автомобил: 96 Puntamera
Двигател: diesel
Контакти:

Мнениеот izzo » Пет 02 фев 2007 22:10

ми ненам дали че се брои ма тфа най отзад те е 84

Изображение

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”